Tiket dana – subota 11.09.2021.

Dusan
10 rujna, 2021
613 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu „sportske kladionice“, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 11.09.2021. godine

Olafsvik – Grotta, Island Druga Liga, 11.09.2021

Islandska druga liga je jedna vrlo efikasna liga, a kada se pogledaju koje su to najluđe ekipe koje igraju u ovoj ligi, prvo se pomisli pre svega na ekipu Grotte, a onda i na Olafsvik. Domaća ekipa mnogo više prima golova, ali u poslednje vreme znaju i te kako da postignu pogodak. Imajući u vidu da je odrbana Grotte vrlo porozna, mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.35

Hemel – EastburneOperario – Coritiba, Engleska National Jug, 11.09.2021

Ovo bi mogla biti jedna izrazito interesantna utakmica Engleske Nacionalne Konferencije, gde se sastaju poslednje plasirana ekipa Hemela i gosti koji igraju jedan totalni fudbal. Iako Hemel do sada nije puno toga pokazao u napadačkom smislu, ipak igraju kući, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Young Boys – Zurich, Švajcarska Super Liga, 11.09.2021

Skoro je počelo prvenstvo Švajcarske, ali već od prvog kola je vrlo uzbudljivo. Naime, mnogi su očekivali borbu Young Boysa i Basela, ali desilo se da Mladi Momci igraju prilično neefikasno na početku sezone, ali zato Zurich igra odlično i pobeđuje. Ovo je duel dve na papiru strašne ekipe, pa zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

Hougang – Tampines, Singapur Prva Liga, 11.09.2021

Nema ovde mnogo filozofiranja pošto igraju dve najefikasnije ekipe pre efikasne Singapurske lige. Hougang je nama vrlo interesantna ekipa na golove, a Tampines je ekipa koja naprosto vrlo retko razočara i odigra na malo golova.  Sve je ovde jasno i mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.35

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan