Tiket dana – nedelja 12.09.2021.

Dusan
11 rujna, 2021
526 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu „sportske kladionice“, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 12.09.2021. godine

AC Milan – Lazio, Italija Serie A, 12.09.2021

Možda i najzanimljivija utakmica koja se igra u okviru ove runde Serie A, je onda koja se igra na stadionu San Siro, gde se sastaju ekipe AC Milan i Lazio. Obe ekipe su startovale odlično u ovom šampionatu i imaju po dve pobede, te će ovaj susret u svakom slučaju biti prekretnica za jenu ekipu u pozivnom smislu. Znajući kako Lazio igra ove sezone, mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.72

Leeds Utd – LiverpoolOperario – Coritiba, Engleska Premier, 12.09.2021

Ovo bi mogla biti jedna izrazito interesantna utakmica pošto ludi Leeds na svom stadionu dočekuje vrlo snažnu ekipu Liverpoola. Sezona nije najbolje počela za Leeds pošto nakon tri kola imaju dva remija i jednu izgubljenu, te oni traže bodove koji bi im popravili poredak na tabeli. Liverpool sa druge strane dolazi na ovu utakmicu spreman na borbu, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.52

Olmedo – Mushuc Runa, Ekvador Prva Liga, 12.09.2021

Ekvadorska liga nije poznata po tome da pada previše golova, a posebno kada se govori o gostujućoj ekipi možemo pretpostaviti da neće biti mnogo golova. Iako je Omledo ekipa koja je u finansijskim problemima, oni se pošteno bore za svaki bod, pogotovo na domaćem terenu, pa zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.90

DAC – Slovan Bratislava, Slovačka Prva Liga, 12.09.2021

Nema ovde mnogo filozofiranja pošto igraju dve najefikasnije ekipe Slovačke lige. Prošle sezone Slovan Bratislava nam je bila jedna od omiljenijih ekipa što se tiče golova, a ekipa DAC je takođe bila vrlo efikasna. I ove godine su nastavili u istom ritmu, te nema mnogo razmišljanja.  Sve je ovde jasno i mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan