1860 Munchen – Dynamo Dresden: Analiza utakmice

Milos
21 ožujka, 2021
723 Views
1860 munchen dynamo dresden

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, nema mnogo utakmica u ponudi, baš kao i obično ponedeljkom, ali odlučili smo se za jednu ligu i utakmicu koja će mnogima (ali ne i nama) biti ispod radara. U okviru treće Nemačke lige na Stadtisches stadion an der Grunwalder Strase u Minhenu, sastaju se 1860 Munchen i lider šampionata ekipa Dynamo Dresden.

1860 Munchen

Domaća ekipa igra vrlo kvalitetno ove sezone i trenutno se nalaze na 4-toj poziciji šampionata, ali malo je verovatno da će moći da se umešaju u borbu za prve tri pozicije, pošto su Dynamo Dresden, Hansa Rostock i Ingolstadt pobegli već po 12 i više bodova. Na domaćem terenu imaju prosečne rezultate, jer su na 14 mečeva ostvarili 5 pobeda, 6 nerešenih i 3 poraza, uz gol razliku od 26 postignutih i 14 primljenih golova.

Dynamo Dresden

Gostujuća ekipa, se trenutno nalazi na prvoj poziciji i bore se za šampionsku titulu sa već pomenutim ekipama Hanse i Ingolstadta. Trenutno je situacija takva da sve tri ekipe stoje unutar jednog boda, te je za njih svaka utakmica neverovatno bitna. Na gostovanjima ove sezone imaju skor od 9 pobeda, 0 nerešenih i 5 poraza, uz gol razliku od 23 postignuta i 12 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 16 puta, rezultati su vrlo izjednačeni, pošto su domaćini pobedili na 6, a gosti na 7 susreta, dok je 3 susreta završeno nerešenim rezultatom. Što se tiče golova, na poslednjih 6 od 7 utakmica je viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati GG (da obe ekipe postignu pogodak), koja opklada se plaća solidnom 1.73 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos