Aarhus – Aalborg: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Stiže nam vikend i sasvim smo sigurni da se sreća okrenuti mora i da ćemo biti u situaciji da imamo neke vrlo interesantne dobitke na kraju vikenda. Za petak igramo jednu utakmicu, iz Danske lige, gde na stadionu Ceres Park igraju domaća ekipa AGF i gosti, ekipa Aalborga. Sasvim sigurno očekuje nas jedna zanimljiva utakmica, gde domaći moraju da jure pobedu, a gosti su bez veće motivacije.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na vrlo visokoj 3-oj poziciji, a na domaćem terenu igraju odlično ove sezone pošto imaju 7 pobeda, 3 nerešene i 3 poraza uz gol razliku od 22 postignuta i 13 primljenih golova. Generalno opet ove sezone igraju vrlo dobro, što se i može ičekivati od tako lepo posložene ekipe, od restarta šampionata imaju 3 pobede, 1 nerešenu i 1 poraz uz neke vrlo impresivne i efikasne partije.

Gosti imaju prilično lošu sezonu, pošto se trenutno nalaze na 6-toj poziciji Championship grupe i oni će se do kraja sezone samo igrati da popune broj utakmica, pošto nemaju mogućnosti da se bore za Evropu sledeće sezone. Na gostovanjim ove sezone imaju 4 pobede, 3 nerešenih i čak 6 poraza, uz gol razliku od 20 postignutih i 18 primljenih pogodaka. Oni su od restarta šampionata odigrali 5 utakmica i imaju samo jednu pobedu u Kupu, tok su u šampionatu naređali 4 uzastopna poraza.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju problema sa sastavima timova, te se može očekivati da će sa najboljim sastavim istrčati na teren.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 82 puta i rezultati su prilično izjednačeni, pošto su domaći pobedili na 26 susreta, 20 puta je bilo nerešeno i 36 puta su pobedili gosti. Što se golova tiče bilo je šarenih rezultata, te ovaj put nećemo igrati na total marketu.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom kvotom na pobedu AGF na ovom meču, iz razloga što se nalaze u situaciji kada se bodovi naprosto ne smeju prosipati. Aalborg naprosto mora da bira svoje bitke i nismo baš sigurni da će biti 100% na ovom meču. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču AGF -1 AH (da AGF pobedi na ovom meču i da pokrije -1 liniju azijskog hendikepa), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.95 kvotom u kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news