Aarhus Fremad – Middelfart: Analiza utakmice   

MilosNS
28 svibnja, 2021
459 Views

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra nekoliko zanimljivih utakmica, ali je nama zapala za oko utakmica redovnog kola treće Danske lige, odnosno Divizije 2, Grupe 1, gde se u gradu Arhus na stadionu Riisvagen sastaju se Aarhus Fremad i Middelfart.

Aarhus Fremad

Nakon odigranih 24 redovna kola ekipa Aarhus Fremad se nalazi na solidnoj trećoj poziciji, a na domaćem terenu imaju odličan rekord od 7 pobeda, 3 nerešene i 2 poraza uz impresivnu gol razliku od 27 postignutih pogodaka i 14 primljenih. Njima je svaka utakmica bitna pošto pokušavaju da prestignu ekipe Jammerbugta i B93.

Middelfart

Što se tiče ekipe Middelfart oni se nalaze na šestoj poziciji šampionata, i njima je takođe bitno da osvoje što više bodova do kraja šampionata, pošto oni pokušavaju da ostanu iznad sedme pozicije i kvalifikuju se za play off. Na gostovanjima imaju 6 pobeda, 1 nerešenu i 5 poraza, uz gol razliku od 19 postignutih i 14 primljenih pogodaka.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 11 puta do sada, a domaća ekipa ima mnogo više uspeha u međusobnim duelima.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.93 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.