Abha – Al Fateh: Analiza utakmice

Milos
4 ožujka, 2021
389 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, nema previše utakmica u ponudi, ali mi smatramo da smo našli jednu koja je vredna naše pažnje, iako dolazi iz lige koju jako retko tipujemo. U okviru 22. kola Prve Lige Saudi Arabije, u gradu Abha, na stadionu Princ Sultan bin Abdulaziz, u derbiju začelja sastaju se ekipa Abha i gosti ekipa Al Fateha.

Abha    

Domaća ekipa se trenutno nalazi na lošoj 14-toj poziciji šampionata, i bez svakakve sumnje su jedna od ekipa koje će se do kraja prvenstva Saoudi Arabije boriti protiv ispadanja iz lige, baš kao i njihovi današnji protivnici koji imaju malo bolju situaciju. Njihove partije do sada nisu bile impresivne iako u svom sastavu imaju nekoliko zanimljivih stranaca, poput mladog šveđanina Carlosa Stranberga, koji je postigao 13 golova na 19 utakmica. Na domaćem terenu su solidni ove sezone i imaju 3 pobede, 3 nerešene i 4 poraza uz gol razliku od 12 postignutih i 15 primljena pogotka na 10 mečeva.

Al Fateh

Njihovi protivnici, sa druge strane zauzimaju 13-to mesto na tabeli, ali njihova situacija nije nimalo laka, pošto imaju svega nekoliko bodova prednosti i vrlo lako može da se desi da i oni krenu ka zoni ispadanja. Na gostovanjima imaju ove sezone impresivnih 5 pobeda, 2 nerešene i 3 poraza uz 16 postignutih i 14 primljenih pogodaka. Oni zaista igraju vrlo ofanzivno ove sezone i jedna su od ekipa koja najčešće dolazi u Over.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 6 puta, rezultati su prilično izjednačeni, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da ove dve ekipe nikada do sada nisu remizirale, kao i da je od 6 poslednjih susreta čak 4 završeno sa tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos