Intro

Abha – Al Fateh: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, nema previše utakmica u ponudi, ali mi smatramo da smo našli jednu koja je vredna naše pažnje, iako dolazi iz lige koju jako retko tipujemo. U okviru 22. kola Prve Lige Saudi Arabije, u gradu Abha, na stadionu Princ Sultan bin Abdulaziz, u derbiju začelja sastaju se ekipa Abha i gosti ekipa Al Fateha.

Abha    

Domaća ekipa se trenutno nalazi na lošoj 14-toj poziciji šampionata, i bez svakakve sumnje su jedna od ekipa koje će se do kraja prvenstva Saoudi Arabije boriti protiv ispadanja iz lige, baš kao i njihovi današnji protivnici koji imaju malo bolju situaciju. Njihove partije do sada nisu bile impresivne iako u svom sastavu imaju nekoliko zanimljivih stranaca, poput mladog šveđanina Carlosa Stranberga, koji je postigao 13 golova na 19 utakmica. Na domaćem terenu su solidni ove sezone i imaju 3 pobede, 3 nerešene i 4 poraza uz gol razliku od 12 postignutih i 15 primljena pogotka na 10 mečeva.

Al Fateh

Njihovi protivnici, sa druge strane zauzimaju 13-to mesto na tabeli, ali njihova situacija nije nimalo laka, pošto imaju svega nekoliko bodova prednosti i vrlo lako može da se desi da i oni krenu ka zoni ispadanja. Na gostovanjima imaju ove sezone impresivnih 5 pobeda, 2 nerešene i 3 poraza uz 16 postignutih i 14 primljenih pogodaka. Oni zaista igraju vrlo ofanzivno ove sezone i jedna su od ekipa koja najčešće dolazi u Over.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 6 puta, rezultati su prilično izjednačeni, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da ove dve ekipe nikada do sada nisu remizirale, kao i da je od 6 poslednjih susreta čak 4 završeno sa tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Relevant news