AC Milan – Atalanta: Analiza utakmice

Milos
22 siječnja, 2021
495 Views
nogomet tipovi

Počinje vikend i polako počinju i lige koje su malo odmarale tokom januara, pa tako imamo i više utakmica na raspolaganju. Ipak, danas krećemo sa jednom ligom koja nam je više nego interesantna ove sezone i u kojoj imamo jako lep profit. Pogodili ste! Govorimo o Italijanskoj Serie A. Tamo se na stadionu San Siro u Milanu sastaju dve električno zabavne ekipe AC Milan i Atalanta. Dakle nastavljamo sa analizama i tipovima i smatramo da ovde ima prostora da se napravi profit.

Domaća ekipa, AC Milan je po mnogim kvalitetom jedna prosečna ekipa, ali ekipa koju je na viši nivo digao Zlatan Ibrahimović, svojim prisustvom, ali i samopouzdanjem. Oni su ove sezone odlični i na domaćem terenu imaju rekord od 5 pobeda, 3 nerešene i 1 poraza, uz gol razliku od 20 postignutih i 12 primljenih golova. Oni su pre par dana potpisali još jednog odličnog veterana, u vidu Maria Mandžukića, koji će svojim prisustvom još više da podigne kvalitet ove ekipe.

Njihovi protivnici, ekipa Atalante se nalazi trenutno na 6-toj poziciji, a na gostovanjima ove sezone imaju 4 pobede, 4 nerešene i 1 poraz, uz gol razliku od 19 postignutih i 13 primljenih pogodaka. Oni se nalaze generalno u odličnoj formi, ali su na prošlom meču odigrali nerešeno protiv Udineze ekipe, ali igrali su sa oslabljenim sastavom.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju problema, te domaći igraju bez Matteo Gabbia, Ismael Bennacer, Rade Krunic, Theo Hernandez, Hakan Calhanoglu, dok Atalanta igra bez Maria Pašalića.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 42 puta i prilično očekivano rezultati su na strani domaćih pošto su domaći pobedili na 20 susreta, nerešeno je bilo 13 puta, a gosti su pobedili na 9 susreta. Što se golova tiče čak 5 od poslednjih 6 susreta je videlo da obe ekipe postignu pogodak i preko dva gola.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos