AC Milan – Atalanta: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ova nedelja je bila sveobuhvatno prilično solidna što se tiče klađenja, jer smo našim tipovima i analizama mogli napraviti omanji profit, a kako nam dolazi vikend sasvim je normalno da se obim utakmica povećava svakodnevno, te očekujemo da ćemo biti u mogućnosti da vam damo sasvim solidne predloge za klađenje tokom naredna tri četiri dana. Danas se fokusiramo na jedini meč Italijanske Serie A koji se igra dana, gde na stadionu San Siro, ekipa AC Milan dočekuje efikasnu i zabavnu ekipu Atalante.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 6-toj poziciji i svim silama se trude da se dočepaju pozicije 5 na kraju šampionata, koju poziciju trenutno zauzima ekipa AS Roma sa tri boda prednosti. Na domaćem terenu igraju solidno ove sezone pošto imaju 8 pobeda, 5 nerešenih i 4 poraza, uz gol razliku od 27 postignutih i 19 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo ekipa AC Milana je možda i ekipa koja se nalazi u najboljoj formi pošto su do sada pobedili na sedam susreta, dva puta odigrali nerešeno i nisu izgubili niti jednom. U toj svojoj seriji su pobedili AS Romu 2-0, Lazio 3-0, Juventus 4-2 i igrali nerešeno sa Napolijem 2-2.

Gosti ekipa atalante se nalazi na 2-oj poziciji i na gostovanjima ove sezone imaju rekord od 10 pobeda, 6 nerešenih i samo jednog poraza, uz gol razliku od 44 postignutih i 20 primljenih pogodaka. Od ponovnog starta šampionata takođe igraju fantastično, pošto imaju 8 pobeda, 2 nerešene i nula poraza uz fantastičnu gol razliku. Generalno ove sezone Atalanta je jedna kombionacija cirkus ekipe i kaznene ekspedicije, pošto igraju na gol više i neverovatno su efikasni.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previse problema što se tiče sastava tima, ali domaći igraju bez Benaser i Teo Hernandeza koji su suspendovani, dok Atalanta dolazi na ovaj meč bez Iličića.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale samo 41 puta i rezultati su apsolutno na strani domaćih, pošto su uspeli da pobede na 20 susreta, 12 puta je bilo nerešeno, a Atalanta je pobedila 9 puta. Što se golova tiče, rezultati idu ka over igri pošto je na sva tri meča poslednje dve godine bilo preko dva gola na utakmici.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom linijom na golove ovde, pošto kladionice daju O3 liniju azijskog hendikepa. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od tri gola), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.69 kvotom u kladionici 1Xbet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news