AC Milan – Juventus: Analiza utakmice

Milos
6 siječnja, 2021
653 Views
nogomet tipovi

Juče smo se propisno obrukali sa tipom na Galatasaray i nakon odgledane utakmice možemo samo da kažemo svaka čast ekipi Konyaspor koja je odigrala hrabro i zasluženo je odnela tri boda sa te utakmice. Danas na svu sreću imamo mnogo bolju ponudu utakmica, a igra se i jedna nama omiljena fudbalska liga, Italijanska Serie A. Dakle nastavljamo sa našim analizama i tipovima, te ćemo danas tipovati utakmicu koja se igra na stadionu San Siro, gde će vodeća ekipa šampionata AC Milan, dočekati trenutnog šampiona ekipu Juventusa.

Domaća ekipa, AC Milan se nalazi na prvoj poziciji, a slobodno možemo reći da su ekipa koja se od nastavka sporta u post COVID eri nalazi u najboljoj formi, bar što se Italije tiče. Ono što je specifično za njihovu igru i rezultate je činjenica da možda nemaju najjači roster i nemaju najbolje igrače, ali nekako uspevaju da pobeđuju i da prkose šansama. Ove sezone na domaćem terenu imaju 4-3-0 rekord sa 17 postignutih i 9 primljenih golova, a na ovom meču će imati nekoliko bitnih igrača van stroja.

Njihovi protivnici, ekipa Juventusa pod vođstvom legendarnog igrača Andree Pirla ove sezone još uvek nekako traži sebe. Nalaze se na 5-toj poziciji, a to pre svega zbog velikog broja nerešenih utakmica koje su odigrali. Ipak, kako vreme odmiče čini se da Stara Dama polako hvata zalet i da će svakoj ekipi biti izrazito teško da se nosi sa njima.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, te domaći neće moći da računaju na Zlatan Ibrahimovic, Matteo Gabbia, Alexis Saelemaekers, Ismael Bennacerkao i na Tonallija koji je suspendovan. A sa druge strane Pirlo na raspolaganju ima sve svoje igrače.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 66 puta i prilično začuđujuće Juventus ima mnogo više uspeha, jer su pobedili na 33 susreta, dok su domaći dobili 16, a 17 puta je bilo nerešeno. Što se golova tiče bilo je šarenih rezultata.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da 71.4% domaćih utakmica Milana i 57.1% gostujućih utakmica Juventusa ove sezone idu u Over, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos