Afyon Beledyie – Bahcesehir: Analiza utakmice

Milos
8 veljače, 2021
350 Views
košarka tipovi

Ako govorimo koji su top 5 tipovi za danas i ako se moramo odlučiti za jedan, onda je naš košarkaški Tip Dana onaj koji se igra u okviru Turske Super Lige, gde se u jednoj utakmici vanrednog kola sastaju dve ekipe koje ne igraju Evropska takmičenja ove sezone i koje se trenutno nalaze na sredini tabele. Domaća ekipa je doduše u gornjem delu tabele, dok su gosti u donjem, ali još uvek sigurni da ne moraju da se brinu za ispadanje. Ukoliko vas interesuje naše druge prognoze za danas, onda vam predlažemo da pogledate našu selekciju i jedan ludi tiket, koji bi mogao da donese lep profit.

Domaća ekipa, Afyon Beledyie ima u ovom trenutku u domaćem prvenstvu 11 pobeda i 9 poraza, a na domaćem terenu ove sezone imaju 6 pobeda i samo 3 poraza. Izgubili su od odličnih ekipa Tofasa, Turk Telekoma i Bešiktaša, ali ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju vrlo brzo i na veliki broj poena. Naime, na poslednjih 10 mečeva oni su čak 9 puta išli preko današnje granice poena.

Njihovi protivnici, ekipa Bahcesehir se trenutno nalazi na 11-toj poziciji šampionata, sa skorom od 7 pobeda i 13 poraza, a na gostovanjima imaju iznenađujuće dobar skor od 4 pobede i 6 poraza. Ipak, ne nalaze se u dobrom momentumu, jer su u poslednjih 5 kola ostvarili samo jednu pobedu. Što se koševa tiče, oni su na poslednjih 10 mečeva išli manji broj puta, ali u proseku igraju mečeve sa preko 162 poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale više puta, i ono što je simptomatično je da gotovo uvek igraju na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Iako tipovanje nije lak posao, naši redovni čitaoci znaju koliko mogu biti profitabilni naši tipovi. Danas tipujemo na marketu za broj poena na meču, stoga ćemo odigrati Over 168.5 Points (da obe ekipe postignu 169 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos