Al Ahli – Umm Salal: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, iako se igraju utakmice Lige Šampiona, mi smo našli jedan biser u nama dalekoj i ne toliko popularnoj ligi, ali nije poenta igrati popularne utakmice, nego one koje donose profit na duže staze. U gradu Doha, na stadionu Hamad bin Khalifa, sastaju se ekipa Al Ahli i gosti, ekipa Umm Salal.

Al Ahli

Domaća ekipa, koju trenira Crnogorski stručnjak Nebojša Jovović, ima vrlo lošu sezonu za njihove standarde, pošto se trenutno nalaze na 7-oj poziciji, a na domaćem terenu imaju 4 pobede, 1 nerešenu i čak 5 poraza, uz gol razliku od 15 postignutih i 24 primljena pogotka. Iako se iz proste statistike vidi da na domaćim utakmicama igraju na 3.90 golova po meču, mora se napomenuti da su oni od 10 domaćih susreta 4 puta išli ispod tri gola, a ovaj prosek dolazi iz tri susreta koja su bila vrlo efikasna (Al Sadd 1-7, Qatar SC 1-4 i Al Duhail 3-5).

Umm Salal

Njihovi protivnici, ekipa Umm Salal se nalazi na 9-toj poziciji i oni su ubedljivo najnefikasnija ekipa lige, pošto na njihovim utakmicama pada u proseku 1.56 golova. Na gostovanjima imaju 2 pobede, 3 nerešene i 4 poraza uz gol razliku od 7 postignutih i 13 primljenih golova, a na poslednjih 8 gostovanja, čak 6 puta su išli ispod tri gola. Ovo i nije čudno, jer najbolji igrači Umm Salala su svakako veteran na golu Baba Malick i odbrambeni igrači Cheshmi i Abdennour.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 31 puta do sada i rezultati su na strani gostujuće ekipe koja je pobedila na malo više utakmica. Ipak, ono što je važnije je činjenica da je na poslednjih 7 susreta čak 6 puta viđeno manje od tri pogotka i da vrlo često igraju nerešene utakmice.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.74 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Relevant news