Al Nasr – Al Raed: Analiza utakmice

MilosNS
19 svibnja, 2021
763 Views
al nassr vs al raed

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra redovno kolo lige Saudijske Arabije, gde se na stadionu Mrsool Park u Riyadhu sastaju ekipe Al Nasr i Al Raed.

Al Nasr

Domaća ekipa u ovaj susret ulazi kao favorit što je i normalno imajući u vidu da se trenutno nalaze na petoj poziciji šampionata, a na domaćem terenu igraju napadački i efikasan fudbal, te imaju rekord od 7 pobeda, 3 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 31 postignutog i 18 primljenih golova. Njihov cilj je da probaju da se domognu treće pozicije te je pobeda na ovom meču imperativ za njih.

Al Raed

Gosti se nalaze na desetoj poziciji, te oni nemalu nekih prevelikih problema, niti velike motivacije pred ovaj susret. Na gostovanjima ove sezone igraju vrlo impresivno jer imaju 7 pobeda, 2 nerešene i 4 poraza, uz gol razliku od 19 postignutih i 15 primljenih pogodaka. Ekipa trenera Besnik Hasija igra prilično interesantno, a imaju nekoliko vrlo kvalitetnih igrača u svojim redovima.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova, jer treneri sakrivaju svoje karte.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a na poslednjih sedam susreta su čak četiri puta odigrali sa tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.65 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.