Alba Berlin – Hamburg Towers: Analiza utakmice

MilosNS
19 svibnja, 2021
607 Views
alba berlin vs hamburg towers

Ovaj četvrtak nam donosi nekoliko interesantnih košarkaških utakmica, među kojima ima nekoliko vrlo primamljivih linija totala. U toku su play off susreti u većini liga koje su nama u fokusu, te smo danas uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru play offa Nemačkog šampionata, gde se u prvoj utakmici serije sastaju ekipe Albe Berlin i Hamburg Towers.

Alba Berlin

Alba je imala jednu vrlo čudnu sezonu, gde su u početku bili topovsko meso u Euro League da bi potom kako je sezona odmicala igrali sve bolje i bolje. U domaćem šampionatu su sezonu završili na drugoj poziciji sa 28 pobeda i 6 poraza, a svakako su jedna od ekipa koje se najviše pribojavaju svi. Alba je naime skinula ove sezone skalp Bayernu dva puta, a jedna su od retkih ekipa koja je dobila i Ludwigsburg.

Hamburg Towers

Njihovi protivnici, ekipa Hamburg Towers su jedno od najprijatnijih iznenađenja prvenstva jer je malo ljudi očekivalo da će se kvalifikovati u play off pre početka sezone. Ipak, oni su završili sezonu sa 21 pobedom i 13 poraza, što je samo malo lošiji plasman nego što su imale ekipe Bayern Municha i Ulma, koje imaju mnogo veće budžete od Hamburga.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale ove sezone dva puta i prosto neverovatno Hamburg je odneo obe pobede, jednom u utakmici na malo poena i jednom u vrlo efikasnoj utakmici.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti na veliki broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 162.5 (da obe ekipe postignu 163 ili više poena), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.