Alba Berlin – Mitteldeutscher: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nismo ove sezone mnogo puta tipovali utakmice Nemačke košarkaške prve lige, popularne BBL, ali ova nam se utakmica izrazito sviđa na jednom marketu, te mi smatramo da je vrlo izvesno da će se desiti jedan ishod na ovom meču. U utakmici 14 kola BBL sastaju se domaća ekipa Alba Berlin i gosti koji su na začelju tabele, ekipa Mitteldeutcher-a. Mnoge stvari nisu sigurne kada se kladite na sportske događaje, ali na ovoj utakmici jedno je sigurno, navijači će uživati u mnoštvu zabavnih poteza i nadamo se mnogo koševa.

Alba Berlin se trenutno nalazi na 3-oj poziciji sa nekoliko utakmica manje od ostatka lige, ali i sa rekordom od devet pobeda i samo dva poraza. Imaju manje utakmica zbog gustog rasporeda, ali nisu još igrali sa čudnom ekipom kao što je Mitteldeutscher. Na domaćem terenu imaju rekord od četiri pobede bez i jednog poraza. Jedina dva poraza su doživeli na gostovanjima, protiv ekipa Ludwigsburga i Bayern Municha. Oba poraza su došla nakon vrlo neizvesnih utakmica, te je lako moglo biti da Alba Berlin trenutno ima rekord od 11-0.

Gosti čudnog imena nalaze se na dnu tabele sa samo dve pobede i jedanaest poraza, ali ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju ludački brzu košarku, kao da igraju basket na ulici. Ako vam kažemo da su oni na poslednjih deset susreta čak osam puta išli preko granice od 176 poena onda će vam sve biti jasno. Oni naprosto ne igraju odbranu i igraju neverovatno brzo sa kratkim napadima i brzom tranzicijom.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju problema sa sastavima timova, te se može očekivati da igraju najbolji igrači na ovom meču.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve sezone su prošle sezone igrale pet puta i Alba je pobedila na svih pet mečeva, a na tri od pet mečeva je bilo koševa preko granice koja je danas postavljena od strane online kladionica.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora za klađenje na market za total. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 176 points (da obe ekipe postignu 177 ili više koševa na meču, a ukoliko bude tačno 176 ulog se vraća), koja opklada se plaća solidnom 1.76 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news