Alba Berlin – Real Madrid: Analiza utakmice

tipovi i analize

Igra se ove nedelje u opasnom ritmu što se tiče takmičenja u okviru Euroleague. Sve ekipe će igrati po dve utakmice, a danas u Berlinu domaća ekipa Albe dočekuje Kraljevski klub iz Madrida, ekipu Reala. Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju, smatramo da postoji lep value na jednom market i da su kladionice ostavile prostora da se napravi profit. Kako ste od nas naučili da uvek tražimo utakmice koje mogu biti zanimljive, ova je upravo najbolja u kladioničarskoj ponudi za četvrtak, 06.02.2020.godine.

Domaća ekipa, Alba Berlni trenutno ima osam pobeda i 15 poraza, ali su u prošlom kolu odigrali fantastično i pobedili na gostovanju ekipu EA7 Milana rezultatom 96-102. Ekipa trenera Aita igra u visokom tempu i poznati su po toma da igraju utakmice na veliki broj poena. Naime, oni su do sada u proseku postizali 84.7 poena po utakmici, a primali 88.7 poena po utakmici, što pokazuje da za njih ova linija totala ne bi smela da predstavlja problem.

Sa druge strane ekipa Real Madrida ima 17 pobeda i 6 poraza. Oni su u prošlom kolu na jedvite jade pobedili ekipu Baskonije rezultatom 70-69. Ekipa nema određeni stil po kom igraju što se tiče totala, pošto su imali i utakmica sa mnogo koševa, ali i utakmica sa jako malo koševa. Međutim, imajući u vidu kako Alba Berlin igra, smatramo da bi obe ekipe morale igrati bržu košraku.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju većih problema sa sastavima i povredama, te se očekuje jedna vrlo interesantna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale sedam puta do sada u okviru Euroleague i Real Madrid ima svih sedam pobeda, što na domaćem, što na gostujućem terenu.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. Alba Berlni i Real Madrid su naprosto Over ekipe trenutno i ne vidimo kako ovo može da ide ispod postavljene granice. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 168 Points (da bude 168 ili više poena postignutno na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news