Albanija – Litvanija: Analiza utakmice

Milos
7 rujna, 2020
405 Views
nogomet tipovi

Juče nije bilo profitabilno u Ligi Nacija niti na našem Yankee tiketu, pošto su reprezentacije Srbije i Turske odigrale jednu uspavanku u Beogradu, mada ruku na srci crveni karton nije pomogao, pošto kada jedna ekipa ostane sa igračem manje to obično znači da neće biti puno golova. Sistemski tiket nije dobro prošao prevashodno zbog činjenice da je Ulsan Hyundai sa igračem više odigrao sam 1-1 protiv relativno slabije ekipe od sebe. Danas nam se sviđa utakmica koja se igra u Tirani na stadionu Air Albania, gde domaća selekcija Albanije, dočekuje ekipu Litvanije. Mi ćemo danas u našem tipu i analizi  da vam objasnimo zašto smatramo da postoji odličan value na jednom marketu koji se mora iskoristiti.

Domaća ekipa Albanije već godinama lagano gradi ovu generaciju i slobodno možemo reći da su postali ekipa koja može da iznenadi i neke mnogo po imenu poznatije selekcije. Naprosto, oni trenutno u svojim redovima imaju nekoliko vrlo kvalitetenih igrača koji igraju u poznatim evropskim klubovima, kao što su golman Lazia, Strakosha i defanzivac Napolija, Hysaj. Osim toga ovu selekciju odlikuje strašna timska igra i veliki voljni momenat na svkaom meču.

Gosti ekipa Litvanije ne spada u reprezentacije koje mogu nekome da naprave veće probleme, pogotovo ne na gostovanjima gde nisu ostvarili pobedu u poslednje četiri godine. Prošle godine oni su igrali u grupi sa reprezentacijom Srbije i bili su isprašeni oba puta prilično lagano, a na tim utakmicama nisu pokazali nikakav kvalitet. Na poslednjoj utakmici čak ih je i Kazahstan dobio na njihovom terenu, rezultatom 0-2.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova na ovom meču za oba selektora.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tri puta do sada u istoriji i dva puta je pobedila Litvanija, a jednom je pobedila Albanija, ali te njihove utakmice igrane su još 90-tih godina prošlog veka.

Predlozi za tipovanje

Smatramo da je Albania kvalitetnija ekipa ovde, stoga je naš predlog da se odigra Albania -1.25 AH (da Albania pobedi na ovom meču sa više od jednog gola razlike), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.72 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos