Aldershot Town – Bromley: Analiza utakmice  

Sportske
22 svibnja, 2021
439 Views
Aldershot Town - Bromley

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra redovno kolo lige Engleske Lige National, koja je zapravo peti nivo takmičenja, gde se na stadionu Electrical Services u Aldershotu, sastaju ekipe Aldershot Town i Bromley.

Aldershot Town

Domaća ekipa u ovaj susret ulazi kao autsajder, pošto se trenutno nalaze na 16-toj poziciji šampionata. Na domaćem terenu imaju rekord od 5 pobeda, 4 nerešen i 9 poraza, ali ono što je specifično za njih je činjenica da su vrlo efikasni i da su u dosadašnjim utakmicama na 24 utakmice od 40 išli preko linije od 2.5 gola. Naravno, na domaćem terenu su efikasniji nego u gostima što je isto vrlo bitna stavka.

Bromley

Gosti se nalaze na 8-oj poziciji šampionata i oni na svakom susretu moraju da grizu, ne bi li se približili 6-toj poziciji koja vodi u play off. Na gostovanjima ove sezone imaju 10 pobeda, 6 nerešenih i samo 4 poraza uz gol razliku od 30 postignutih i 23 primljena gola, što je prilično impresivno u jednoj ovako izjednačenoj ligi.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova, jer treneri sakrivaju svoje karte.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 11 puta i rezultati su prilično izjednačeni. Ono što je interesantno je činjenica da je dosta puta viđeno tri ili više pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.755 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske