America MG – CSA: Analiza utakmice

Milos
2 rujna, 2020
495 Views
nogomet tipovi

Za mnoge Brazilska druga liga, popularna Serie B je jedna od najtežih liga za klađenje iz prostog razloga što veliki broj ekipa je istog ili sličnog kvaliteta i što se vrlo često igra u teškom ritmu od dve utakmice nedeljno, te timovi imaju običaj da “tankuju” neke utakmice. Nama se u ovom vanrednom kolu sviđa jedna utakmica, a ovo će biti jedini od naših tipova i analiza danas, jer smatramo da su kladionice ostavile lep prostor za klađenje na jednom marketu.

Domaća ekipa America MG dolazi iz jedne odlične utakmice, gde su na gostovanju uspeli da pobede velikog rivala iz istog grada, ekipu Cruzeira, rezultatom 2-1. Na utakmici protiv Rapose bili su bolji rival u prvom poluvremenu i uspeli su da postignu dva gola koja su im do kraja zagarantovala nova tri boda. Oni se trenutno nalaze na 6-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu imaju rekord od jedne pobede, jedne nerešene i jednog poraza uz gol razliku od 3 postignuta i 3 primljena pogotka.

Njihovi protivnici, ekipa CSA se ne nalazi na dobroj poziciji. Oni su ponovo za vikend izgubili i u ponedeljak je došlo do smene trenera. Novi trener nije imao mnogo prilike da se upozna sa igračima, a ono što je posebno veliki hednikep za ovu ekipu je činjenica da su imali veliki broj COVID pozitivnih igrala, koji nisu mogli da treniraju, pa stoga ova ekipa pokazuje dosta slabe rezultate. Trenutno se nalaze na 16-toj poziciji šampionata, a na gostovanjima ove sezone imaju nula pobeda, nula nerešenih i dva poraza, uz gol razliku od 1 postignutog i čak 5 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavima tima, jer trener domaćih ne može da računa na 3 od ranije povređena igrača koji su van stroja već duži vremenski period, a novi trener ekipe CSA, Fucks ne može da računa na prvog golmana i dva vezna fudbalera, dok su sa jednim napadačem raskinuli ugovor pre neki dan.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada do sada, što je prilično čudno.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, America MG je mnogo kvalitetnija ekipa, a CSA zaista ne izgleda najbolje na terenu, niti taktički, niti po fizičkoj spremi, ali ritam u kom se igra je paklen, a America MG je ove sezone prilično ubitačna, a plus na domaćem terenu igraju odlično, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati America MG -1 AH (da America MG pobedi sa dva ili više golova razlike), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Author Milos