Anadolu Efes – Bursaspor: Analiza utakmice

košarka tipovi

Od kada je gotovo ceo svet ugasio sportska takičenja, mi smo uspeli da izvučemo najbolje iz situacije i trenutno smo u seriji od 5 pobedničkih tipova. Juče nismo igrali ni jednu utakmicu, pošto nismo uspeli da pronađemo value ni u jednoj ponuđenoj utakmici, a po poslednjim informacijama čini se da će se i fudbal u Južnoj Americi prekinuti, pošto je trener Flamenga testiran pozitivno na Corona virus. Stoga smatramo da će za dva ili tri dana sport, odnosno fudbal i košarka u potpunosti biti svedeni na minimum i da neće biti više utakmica koje bi se mogle tipovati. Danađnji Tip Dana dolazi nam iz Turske, gde će u okviru košarkaške prve lige snage odmaeriti Anadolu Efes i Bursaspor.

Ekipa Efesa iako ima najbolji skor od svih ekipa, ima utakmicu manje od Pinar Karsyake i nalaze se na drugoj poziciji, te im je ova utakmica vrlo bitna. Naime, da je juče suspendovana liga, Pinar bi bio teorijski šampion i pored činjenice da Efes ima bolji skor. Pre dva dana Efes je u jednoj zabavnoj utakmici pregazio Turk Telekom rezultatom 101-83. Na toj utakmici je bilo jasno da igrači igraju preko volje i da odbrane naprosto ne postoje.

Njihovi protivnici, Bursaspor se trenutno nalazi na 10-toj poziciji sa 11 pobeda i 11 poraza. Ono što je specifično za njih je činjenica da inače igraju vrlo atraktivno i utakmice sa mnogo poena. Naime, 162 poena po utakmici pada kada igra Bursaspor ove sezone i onda kada se igra punom parom. Stoga smatramo da bi danas moglo da bude viđeno veliki broj poena na ovom meču.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju većih problema sa sastavima i povredama, te se očekuje jedna vrlo interesantna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom u istoriji, ove sezone kada je Anadolu Efes na gostovanju pobedio rezultatom 95-86.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično primamljivu liniju. Efes je ove sezone mnogo kvalitetnija ekipa, i nalaze se u odličnoj momentumu. Dolaze iz odlične pobede sa mnogo poena, a Bursaspor se takođe nalazi u odličnoj seriji od četiri pobede i četiri odlične ofanzivne role. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 168 Points (da obe ekipe postignu 169 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news