Anadolu Efes – CSKA Moscow: Analiza utakmice

tipovi i analize

Dva dana za redom uspevamo da pogodimo utakmice EuroLeague i da se povratimo nakon katastrofalno lošeg utorka kada smo promašili sve tri utakmice. Na prosto tipovanje je takva disciplina gde dođe do velikog pada ponekad, koji zna da pokoleba i najtvrdokornije igrače. Nas ništa nije pokolebalo, ali smo odlučili da idemo korak po korak i da tipujemo samo najsigurnije utakmice koje nam se sviđaju. Sreda i četvrtak su nam donele profit, a nadamo se da će tako biti i u petak, jer nam se sviđa još jedna utakmica koja se igra u okviru EuroLeague takmičenja.

Nismo puno puta ove sezone pisali o ekipi Anadolu Efesa, koji do sada ove sezone igra naprosto fenomenalno. Imaju 12 pobeda i samo dva poraza. Prvi poraz je bio u prvom kolu protiv odlične ekipe Barcelone, dok je drugi poraz bio u šestom kolu protiv takođe odlične ekipe  PAO na gostovanju, dok su ostalih deset susreta dobili mahom bez većih problema. Posebno na domaćem terenu igraju odlično jer imaju skor od pet pobeda i samo jednog poraza. Ekipa Ergina Atamana je posložena odlično, većina igrača je tu od prošle sezone, te se sasvim može očekivati od njih da budu legitimni napadači titule u ovom takmičenju.

1xbet bonus

O ekipi CSKA Moscow som pisali nekoliko puta, poslednji put pre samo dva dana, kada smo tipovali na njih da će pobediti Crvenu Zvezdu sa više od 15 razlike. Što se i dogodilo, jer su pobedili sa gotovo 30 poena razlike. Međutim, gledajući taj meč još jednom smo bili razočarani generalnim izgledom i igrom ove ekipe, koja nikako ne liči na onu ekipu iz prošlih sezona kada su odisali timskim duhom. Mike James je u potpunosti privatizovao ekipu, baš kao što je to uradio i prošle sezonu u EA7 Milanu i igra CSKA zavisi kompletno od njega.

Očekivani sastavi

CSKA Moscow nema problema sa sastavom tima, dok za Efes neće igrati Bryan Dunston.

Raniji rezultati i trendovi

U istoriji ove dve ekipe su odigrale 21 susret u okviru EuroLeague, a rezultat je sve samo ne izjednačen, pošto je Efes pobedio na samo 3 od 21 susreta. U Turskoj taj skor je 3-7 u korist CSKA Moscow, a što se tiče totala uglavnom se igraju utakmcie sa dosta koševa.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za hendikep, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Anadolu Efes -5 HC (da Anadolu Efes pobedi sa 6 ili više poena razlike, a ukoliko bude tačno 5 ulog se vraća), koja opklada se plaća solidnom 1.86 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news