Anadolu Efes – Khimky: Analiza utakmice

Milos
14 siječnja, 2021
378 Views
košarka tipovi

Juče, naša košarkaška analiza i tip su bili profitabilni, jer je Mornar uspeo u sred Kanarskih ostrva da savlada odličnu ekipu Gran Canarie, a danas imamo dve utakmice koje nam se sviđaju iz Euro League takmičenja. Prva utakmica koju ćemo tipovati je ona gde se u Turskoj sastaju ekipe Anadolu Efesa i Ruska ekipa Khimky. Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju, smatramo da postoji određeni prostor za opkladu na marketu za total.

Domaća ekipa, nije dobro krenula u ovoj sezoni i dosta su se mučili, međutim u poslednjih 4 kola pokazuju zavidan rast forme, te imaju tri pobede (Barcelon, ASVEL, Alba) i samo jedan poraz (Real Madrid). Ono što je posebno interesantno je da su ove nedelje dobili zvučno pojačanje iz NBA lige, jer im je pristupio Bosanski košarkaš Dženan Musa, te je Efes sada još jači.

Njihovi protivnici, ekipa Khmiky igra jednu vrlo čudnu sezonu, pošto se nalaze na samom dnu tabele, ali igrači kao da ne haju za to. Oni su i dalje jedna vrlo interesantna Run and Gun ekipa, koja samo trči i puca, a odbranu gotovo da ne igraju. Imaju 10 poraza u nizu, a u prošlom kolu su lagano isprašeni od strane ekipe Barcelone.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale svega 6 puta, a Efes je pobedio na 4 od 6 susreta. Ono što je posebno interesatno je činjenica da je na poslednja dva susreta viđeno 182 i 183 poena, što mislimo da će biti slučaj i danas.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ostavljaju prostora na mnogim marketima, od totala, preko hendikepa. Smatramo da još nisu uskladili svoje linije na Khimmky, stoga mi ćemo odigrati Over 171.5 Points (da obe ekipe postignu 172 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.74 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos