Anderlecht – Kortrijk: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nastavljamo sa tipovanjem utakmica Belgijske Jupiler lige, pošto iz nedelje u nedelju sportske kladionice nude neke prilično vredne linije i kvote, koje mi smatramo da su vredne klađenja na njih. Kao što ste i navikli čitajući naše prognoze i analize utakmica, mi se uvek trudimo da tražimo utakmice i kladioničarske markete koje idu ispod radara, kako bi uspeli da na najbolji način maksimiziramo potencijalni profit. Ove nedelje u Belgijskom šampionatu za oko nam je zapala utakmica, o kojoj mnogi neće imati svoje mišljenje jer nije toliko atraktivna po imenima ekipa, utakmica koja će se odigrati na Lotto Park između domaće ekipe Anderlecht i gostiju, ekipe Kortrijka.

Domaća ekipa Anderlechta se trenutno nalazi na  za njih razočaravajućoj 10-toj poziciji, sa 16 bodova manje od vodeće ekipe Club Bruggea. Iako su u poslednjih nekoliko kola podigli formu i počeli da pobeđuju, katastrofalni start sezone je koštao ekipu Anderlechta činjenice da su morali da se oproste od potencijalne titule pre nove godine. Na domaćem terenu imaju tri pobede, tri nerešene i dva poraza uz gol razliku 12-9. Ono što je posebno interesantno kod ekipa Anderlechta je činjenica da na njihovim utakmicama bude u proseku samo 2.47 golova, što je najmanji prosek u ligi, ali to isključivo zbog činjenica da su do sada odigrali četiri puta 0-0. Ipak, kod kuće ove sezone išli su u Over 62.5% utakmica.

1xbet bonus

Kortrijk sa druge strane nalazi se na 13-toj poziciji sa četiri pobede, dve nerešene i čak devet poraza, a na gostovanjima su ove sezone katastrofalno loši, sa jednom pobedom i čak šest poraza uz gol zaliku od 6-15. Ipak, oni su vrlo ofanzivno orijentisana ekipa i na njihovim utakmicama bude u proseku 3.40 gola, a do sada na gostovanjima su odigrali 72.1% utakmica koje su videle više od dva gola.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju velikih problema sa sastavom tima pred ovaj meč, te se očekuje da će oba trenera izaći na teren sa najboljim mogućim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 32 puta međusobne duele, a domaća ekipa je pobedila 22 puta, samo 6 puta je bilo nerešeno, dok je Kortrijk pobedio na četiri susreta. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je na poslednjih osam susreta čak sedam puta viđeno četiri ili više pogodaka, te ovo smatramo vrlo zanimljivim trendom u svakom slučaju.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu ove trendove smatramo da su kladionice napravile grešku i da je kvota na igru više od dva gola previsoko postavljena. Stoga smatramo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici igru Over 2.75 goals AH (Da obe ekipe postignu više od dva pogotka sa 2.75 linijom Azijskog hendikepa), koja opklada se plaća odličnom 1.88 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova opklada znači i kako se igra, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa na marketu za golove.

1xbet bonus

Relevant news