Anderleht – Antverpen: Analiza utakmice

analiza utakmice

Nakon perfektne subote, kada smo tipovali dve utakmice i uspeli da pronađemo dva neverovatna pogotka, naša forma je u uzlaznoj putanji, pošto smo od poslednjih 11 utakmica uspeli da vam pronađemo čak devet dobitnih utakmica. Naš inbox se svakim danom sve više puni i trenutačno imamo oko 50 pretplatnika na mailing listi koji dobijaju obaveštenja kada tipovi budu postavljeni. Kako još uvek nemamo problema sa prevelikim padom kvota, mailing lista ostaje otvorena za sve, te svakako požurite i POTPUNO BESPLATNO se registrujte, kako bi odbijali notifikacije na svoj email. No vratimo se nedeljnim utakmicama. Belgija je vrlo interesantna liga za klađenje, što je pokazala i subota kada smo imali dobitan pick u derbiju dve ekipe iz grada Brugge-a.  U ovom kolu odigraćemo još jedan pick iz ove interesantne lige, pošto je subota pokazala da je ova lige raj za jedan specijalni kladioničarski market.

[mailmunch-form id=”805182″]

Anderleht je ove sezone krenuo u jednu vrlo interesantnu misiju, pošto su postavili na mesto trenera i igrača legendarnog defanzivca Vinsent Kompany-a. Test nije krenuo u dobrom smeru, jer je ekipa Anderlehta nakon šest koal na 13-toj poziciji sa samo jednom pobednom, dve neodlučene i tri poraza. Ipak, ono što je pozitivno u celoj priči je poslednja utakmica kada su na svom terenu pobedili odličnu ekipu Standarda iz Liježa. Ova pauza je sigurno prijala ekipi Anderlehta jer su imali još više vremena da se uigraju.

Sa druge strane u goste im danas dolazi ekipa Antverpena, koja takođe nije najbolje krenula ovu sezonu, ali je to ekipa koja ima neke vrlo interesantne igrače u svom rosteru. Od iskusnijih tu su defanzivac De Laet, vezanjak Defour i čudo od napadača Mbokani koji je ove sezone već postigao pet pogodaka i prvi je strelac lige.

Očekivani sastavi

Domaća ekipa nema apsolutno nikakvih problema pred ovaj susret te se može očekivati da izađu u najboljem sastavu. Takođe, trener gostujuće ekipe, nema većih problema sa sastavom te se može očekivati da i oni na teren izađu sa najboljih 11.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve momčadi su igrale do sada čak 20 puta i slobodno možemo reći da  je Anderleht dominantna ekipa u ovom duelu, pošto su pobedili na čak 10 susreta, dok je sedam završeno neodlučeno, a samo tri puta je kao pobednik izlazila ekipa Antverpen-a. Što se golova tiče uglavnom su se utakmice završavale sa većim brojem pogodaka, a zaista su retke bile utakmice sa manje od tri gola. Ipak, posebno interesantno je to da je veliki broj utakmica završavan da obe ekipe postignu pogodak. Naime, na poslednjih 8 od 11 mečeva obe ekipe su postizale pogodak, što je prilično zanimljiv trend u svakom slučaju.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da je Anderleht projekat koji tek treba da se razvija, ted a nisu pokazali ni 50% svojih mogućnosti u dosadašnjem toku prvenstva, smatramo da je prilično neozbiljno igrati na njihovu pobedu na ovom meču. Antverpen je vrlo nezgodna ekipa, koja može da postigne pogodak u svakom momentu, te iz svih tih razloga smatramo da je nabolja oklada na ovoj utakmici odigrati BTTS (Both Teams To Score – Oba tima postižu pogodak), koja oklada se plaća solidnom 1.7 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news