Antalyaspor vs Konyaspor: Tipovi, savjeti i kvote – 09.05.2022.

Dusan
9 svibnja, 2022
493 Views
Antalyaspor - Konyaspor

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Snovi o istorijskom plasmanu u Ligu Šampiona su i dalje „živi“ za ekipu Konyaspor-a, ali će ka ostvarenju tog cilja morati napraviti zasita veliki korak – savladati tim Antalyaspor-a koji je poslednji neuspeh u ligi doživeo još krajem januara.

Antalyaspor

Domaći tim sutrašnju utakmicu dočekuje na devetom mestu na tabeli sa 52 osvojena boda nakon 35 odigranih utakmica, i nema gotovo nikakvih šansi za obezbedi „prolaz u Evropu“ naredne sezone, što prakitčno znači da su za njih preostali mečevi u ligi revijalnog tipa.

Antalyaspor je ove sezone odigrala u mnogo sporijem ritmu, što najbolje pokazuje gol razlika od 46 postignutih i 42 primljena gola, i trenutno su treća najlošija ekipa po tom pitanju u ligi sa prosekom od svega 2.5 gola po utakmici.

Ipak, u poslednje vreme su počeli da igraju mnogo ofanzivnije iako nemaju naročitih rezultatskih motiva, i na prethodnih 5 utakmica su osvojili 11 bodova uz gol količnik od 12 postignutih i 6 primljenih golova. Veliko je pitanje da li mogu nastaviti seriju uspešnih i ofanzivnih mečeva, obzirom da u goste stiže četvrta najbolja odbrana lige, a pritom gostima već opasno „gori pod nogama“.

Konyaspor

Popularna „Konya“ se prilično kockala sa svojom sudbinom u poslednje vreme, a šlag na tortu je volšeban poraz kod kuće od Karagumruka u prošlom kolu, i to iz takozvanog prelaza „1 u 2“.

To je omogućilo Fenerbahceu da uprkos remiju u ovom kolu zadrži velikih +5 u odnosu na trećeplasirani Konyaspor, tako da će fudbalerima gostujućeg tima do kraja biti potrebna sve tri pobede i jedan kiks Fenerbahcea, kako bi ostvarili istorijski uspeh.

Interesantan je podatak da je Konyaspor jedna od ekipa sa najmanjim brojem remija u gostima ( samo 3 nerešena rezultata na 17 odigranih utakmica ), što dosta govori o njihovom stilu igre, odnosno uvek idu samo na sva tri boda. Upravo to očekujemo ponovo od njih na sutrašnjoj utakmici, i verujemo da će imati dovoljno snage da se izdignu iznad situacije i pokažu potrebnu reakciju.

H2H

U prvom ovosezonskom duelu je Konyaspor na domaćem terenu slavila rezultatom 1:0. Poslednja četiri međusobna duela ovih timova odigrana na stadionu Antalyaspor-a su završena nerešenim rezultatom.

Povrede i izostanci

Antalyaspor: Alpsoy, Mehmedi, Akyol i Ozmert.

Konyaspor: Nema izostanaka.

Antalyaspor – Konyaspor Prognoza i Tip

Ako bi Konya trijumfovala sutra, došla bi na minus 2 u odnosu na drugoplasirani Fenerbahce, koji je u ovom kolu remizirao a očekuje ga duel sa nezgodnim Karagumrukom u narednom kolu, tako da je ovo šansa koju igrači gostujućeg tima ne smeju ispustiti.

Iako je Antalyaspor u ludom nizu mečeva bez poraza u domaćem šampionata, to sada moramo stvatiti po strani, jer im u goste stiže ekipa koja nema prava na grešku, a u poslednje vreme domaći tim nije igrao meč proitv nekog tima koji je pod pritiskom.

Iako kladionice daju podjednake kvote na oba tima, prednost moramo dati ekipi Konyaspor-a, koja po igračkom kvalitetu definitivno zaslužuje drugo mesto na tabeli, a ako smo od njih nešto videli ove sezone – to je da se nikada ne predaju. Ne sumnjamo da će na sutrašnjem meču dati sve od sebe i da će se iskupiti navijačima za blamažu iz prošlog kola.

Tip: BET BUILDER

Match result will be Draw or Konyaspor

Over 1 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 2 Corners in the 2nd Half for Both Teams Combined

Kvota: 1.72

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan