Arka Gdynia – Oldenburg: Analiza utakmice

tipovi i analize

Danas se nastavljaju takmičenja u 7DAYS EuroCup i FIBA Champions League, te smo mi uspeli da pronađemo nekoliko prilično zanimljivih utakmica koje zaslužuju našu pažnju. Vikend je prošao više nego profitabilno, jer ukoliko ste pratili naše prognoze, bili ste u mogućnosti da ostvarite profit na tri od četiri utakmice koje smo tipovali za vas.  Danas u Poljskoj u okviru 7Days EuroCup takmičenja igraju domaća ekipa Arka Gdynia i gosti iz Nemačke, ekipa Oldenburga. Sasvim smo sigurni da nas čeka jedna izuzetno zanimljiva utakmica između ekipa koje igraju vrlo atraktivnu košarku sa mnogo trčanja i brzom tranzicijom.

Domaća ekipa, trenutno ima tri pobede i dva poraza u ovom takmičenju, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da su kod kuće izgubili oba susreta dok su na gostovanjima ove sezone perfektni sa tri pobede i nula poraza. Dobili su baš Oldenburg na gostovanju u prvom kolu (78-74), da bi zatim u drugom kolu kod kuće poraženi od Unicaja Malage (59-66). U trećem kolu su ponovo pobedili na gostovanju Budućnosti (62-59), da bi bili poraženi od Trenta (81-90). Na poslednjoj utakmici su pobedili Galatasaray u sred Turske rezultatom 83-78. Ovu ekipu odlikuje jako dinamična igra, a glavni nedostatak trenutno je šut za tri poena, pošto do sada šutiraju prilično loših 28.6% u takmičenju.

1xbet bonus

Oldenburg je sa druge strane krenuo katastrofalno i imali su 0-3 nakon tri odigrana kola. Izgubili su redom od Arka Gdynie (74-78), Galatasaraya (79-92) i Trenta (81-91), da bi onda nakon toga u sledeće dve utakmice uspeli da se izdignu iz pepela i ostvare dve pobede, protiv Unicaja Malage (91-78) i Budućnosti (85-83). Ova poslednja utakmica je izrazito impresivna pošto su pobedili na gostovanju u Podgorici gde nikada nije lako igrati.

Očekivani sastavi

Obe ekipe imaju sve igrače spremne za ovaj duel, nema povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su u istoriji igrale samo jednom, pre mesec dana u Nemačkoj kada je Arka odnela tesnu pobedu. Što se tiče domaćih prvenstava obe ekipe solidno nastupaju u svojim domaćim šampionatima.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile Over liniju na 163, a u toku noći ista je pala za tri poena na 160, što je prilično veliki pad. Zaista nam nije jasno koji je razlog toga, pošto obe ekipe vole da igraju na veći broj poena, a jedna utakmicak oju su odigrali ništa ne pokazuje. Smatramo da je trenutna linija postavljena nisko i da ima prostora da ove dve ekipe probiju ovu liniju prilično lako.  Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Over 160 points (da obe ekipe postignu više od 160 poena), koja igra se plaća odličnom 1.81 kvotom u kladionici 1XBet.    

1xbet bonus

Relevant news