Intro

Armani Milan – Anadolu Efes: Analiza utakmice

milano efes

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za petak 09.04.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru košarkaške Euro Lige, gde se u okviru redovnog kola, u Italiji sastaju domaća ekipa Armani Milano i gosti vrlo interesantna ekipa Anadolu Efes.

Armani Milano

Iako su obe ekipe već obezbedile play off, Armani mora da ide na pobedu kako bi obezbedio prednost domaćeg terena u prvoj rundi doigravanja. Italijanska ekipa je malo popustila sa formom u poslednje vreme jer na poslednje četiri utakmice imaju samo jednu pobedu (Crvena zvezda) i tri poraza (Barcelona, Baskonia, PAO). Armani ove sezone igra solidno u odbrani pošto u proseku primaju 76.5 poena.

Anadolu Efes

Bez ikakve sumnje Anadolu Efes je u drugom delu sezone upalio svoje motore i odličnom serijom obezbedili su doigravanje, koje će najverovatnije krenuti sa treće pozicije. Oni na poslednjih 18 susreta imaju neverovatnih 15 pobeda i samo tri poraza (Real Madrid, Zenit i Bayern Munich), a ono što je glavna odlika ekipa je strašno potentan napad koji u proseku ove sezone postiže 83.7 poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 29 puta do sada i Anadolu Efes ima mnogo više uspeha, a što se koševa tiče bilo je šarenih rezultata.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Anadolu Efes Over 82.5 TT (da Anadolu Efes postigne više od 83 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.93 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Ostale vijesti