Arsenal vs Leeds: Tipovi, savjeti i kvote – 08.05.2022.

Dusan
7 svibnja, 2022
433 Views
Arsenal - Leeds

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Domaći tim želi da obezbedi učešće u Ligi Šampiona naredne sezone, dok je gostujućoj ekipi ugrožen opstanak u ligi, tako da nas sasvim sigurno očekuje više nego zanimljiv meč između Arsenal-a i Leeds-a.

Arsenal

Ekipa Arsenal-a je sa tri uzastopna poraza u mnogome otežala svoj položaj kada je u pitanju borba za plasman u Ligu Šampiona, ali su uspeli da „izađu“ iz rezultatske krize, i u naredna tri meča su ostvarili sve tri pobede.

Arsenal se uoči ovog meča nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa prednošću od dva boda u odnosu na petoplasirani Tottenham, tako da bi eventualnim trijumfom ekipa trenera Arteta-e napravila veliki korak napred ka ostvarenju cilja, naročito imajući u vidu da će ekipa Tottenham-a u ovom kolu odigrati veoma težak meč protiv Liverpool-a.

Ekipa Arsenal-a ove sezone mnogo bolje igra na domaćem terenu, i sa samo petnaest primljenih golova na sedamnaest odigranih mečeva je na trećem mestu liste najboljih defanzivnih timova u ligi, kada su u pitanju mečevi odigrani „kod kuće“.

Obzirom na ambicije i trenutnu formu, mišljenja smo da bi Arsenal bez većih problema trebao da dođe do veoma važne pobede, naročito jer je naredni protivnik ekipa sa najlošijim defanzivnim učinkom u šampionatu.

 

Leeds

Leeds se trenutno nalazi u veoma teškoj situaciji kada je u pitanju borba za opstanak, obzirom da ima samo dva boda više od ekipe Everton-a koja je u zoni ispadanja ( Everton je odigrao jednu utakmicu manje ), i svaki preostali meč za njih ima veoma veliku važnost.

Leeds je u mečevima protiv Southampton-a i Crystal Palace-a propustio zaista lepu priliku da dođe do veoma vrednih bodova u borbi za opstanak, tako da će do kraja sezone biti pod velikim pritiskom, naročito imajući u vidu da su ekipe Everton-a i Burnley-a uspele da poprave formu.

Najveći problem ekipe Leeds-a ove sezone je igra u odbrani, i Leeds sa sedamdeset dva primljena gola u ovom trenutku ima najlošiji defanzivni učinak u ligi, i ukoliko nastave u tom ritmu, jako je teško za očekivati da će uspeti da sačuvaju mesto u najvišem rangu Engleskog fudbala.

U prošlom kolu su veoma lako primili čak četiri gola kod kuće u meču protiv Manchester City-ja, i ukoliko ne budu odigrali mnogo agresivnije u odbrani, sigurni smo da će napadači domaće ekipe umeti da iskoriste te defanzivne slabosti Leeds-a na pravi način.

H2H

U prvom ovosezonskom duelu je Arsenal na gostujućem terenu bio uspešniji rezultatom 4:1.

Povrede i izostanci

Arsenal: Partey, Tierney i White.

Leeds: Dallas, Forshaw, Roberts, Summerville i Bamford.

Arsenal – Leeds Prognoza i Tip

Arsenal se četiri kola pre kraja šampionata nalazi na “dobrom putu” da se nakon prilično duge pauze vrati u Ligu Šampiona, ali će mu za to biti potrebno još najmanje šest bodova, uz jedan neuspeh ekipe Tottenham-a.

Duel protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi je zaista odlična prilika za ekipu Arsenala da dođe do veoma važnih bodova, i ukoliko Arsenal ne bude u stanju da savlada Leeds na domaćem terenu, pravo je pitanje da li uopšte zaslužuje plasman u Ligu Šampiona.

Leeds već u narednom kolu očekuje meč protiv Chelsea koji se takođe borbi za Ligu Šampiona, tako daje veoma veliki izazov u borbi za opstanak pred ekipom sa stadiona “Elland Road”. Obzriom na razliku u kvalitetu kao i važnost meča, svaki drugi ishod sem sigurne pobede domaćeg tima bi predstavljao zaista veliko iznenađenje.

Tip: BET BUILDER

Over 0 goals in the 1st half for both teams combined

Under 7 goals in the match for both teams combined

Under 34.5 shots in the match for both teams combined

Over 11.5 free kicks in the match for both teams combined

Under 5 Cards in the 2nd half for both teams combined

Kvota: 1.70

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan