AS Roma – Sassuolo: Analiza utakmice

Milos
6 prosinca, 2020
640 Views
nogomet tipovi

Ekipa koja se nalazi u neobjašnjivom padu forme u Italijanskoj Serie A je svakako ekipa Sassuolo koja je nakon nekih fantastičnih partija jedno vreme bila na drugoj poziciji šampionata. Danas oni gostuju razgoropađenoj ekipi AS Roma, na Olimpijskom stadionu u Rimu i mi očekujemo jednu interesantnu utakmicu, te naša analiza i tip, biće na ovoj utakmici i igraćemo na Total market pošto mislimo da je kombinacija AS Roma, Sassuolo savršena da bi se videli golovi na jednom meču.

Domaća ekipa, AS Rome se trenutno nalazi na 6-toj poziciji ali ono što je posebno bitno je činjenica da se u poslednjih nekoliko nedelja nalaze u fantastičnoj formi. Naime, osim groznog poraza od Napolija 0-4, oni zapravo igraju fantastično kako u domaćem šampionatu, tako i u okviru Europa League. Ipak, trenutno se nalaze tačno između dve utakmice Europa League, što je realno problem za trenera koji mora da rotira svoj sastav.

Njihovi protivnici, ekipa Sassuolo je sasvim lepo posložili ekipu ove godine, te u svojim redovima imaju Berardija, Bogu i Locatellija. Ozbiljnost ekipa je pokazala u prethodnih nekoliko mečeva kada su uspevali da sačuvaju svoju mrežu, međutim, tamo posle internacionalne pauze Sassuolo je počeo da opada u formi. Doduše nije sramota izgubiti od Intera, ali način na koji su to uradili je bio sramotan, jer se činilo da se tim predao pri rezultatu 0-2.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret te trener Sassuolo-a ne može da računa na Filippo Romagna, a trener Rome, ne može da računa na Gianluca Mancini, Davide Santon, Nicolo Zaniolo.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 14 puta do sada i rezultati su više na strani domaće ekipa, pošto je ista pobedila 8 puta, 5 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 1 put. Ono što nam je posebno zapalo za oko je činjenica da na poslednja dva susreta od prošle sezone viđeno tačno 12 pogodaka, odnosno da je bilo jedno 4-2, oba puta.

Predlozi za tipovanje

Obe ekipe imaju problematičnu odbranu i odlične napade, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.60 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos