Asane – Oygarden: Analiza utakmice

Milos
21 rujna, 2020
352 Views
nogomet tipovi

Niste navikli ponedeljkom da imamo više od jedne selekcije, ali ovaj ponedeljak je poseban, pošto naprosto ne možemo da ne odigramo jednu utakmicu koja ima ogroman value u našim očima na jednom marketu i to je današnji tip i analiza. Utakmica koja nam se sviđa dolazi iz Skandinavije, gde u okviru Norveške druge lige ekipa Asane na svom stadionu Myrdal Gress dočekuje ekipu Oygardena.

Domaća ekipa Asane se trenutno nalazi na 5-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu imaju rekord od 3 pobede, 2 nerešene i 3 poraza, uz 16p ostignutih i 14 primljenih pogodaka. Generalno spadaju u efikasnije ekipe u šampionatu i na njihovim utakmicama pada u proseku 3.47 golova po meču.

Njihovi protivnici, ekipa Oygardena se nalazi na 13-toj poziciji, a na gostovanjima imaju 1 pobedu, 2 nerešene i čak 5 poraza, uz gol razliku od 12 postignutih i 25 primljenih golova. Na njihovim utkamicama u proseku pada 3.67 golova, te su oni kao i domaća ekipa savršeni za igru na golove.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 2 puta međusobne duele i rezultati su apsolutno na strani ekipe Asane. Domaća ekipa je pobedila oba puta, a što se golova tiče nema izraženog trenda.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, obe ekipe su vrlo dobre za igru na golove, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da bude više od tri gola na utakmici, a ako bude tačno tri vraća se ulog), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Author Milos