Aston Villa vs Liverpool: Tipovi, savjeti i kvote – 10.05.2022.

Dusan
9 svibnja, 2022
599 Views
Aston Villa - Liverpool

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima.

Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Liverpool je u prošlom kolu odigrao 1:1 protiv Tottenham-a, i zahvaljujući tom neuspehu ima zaostatak od tri boda u odnosu na prvoplasirani Manchester City, i to samo tri kola pre kraja šampionata. Iz tog razloga je pobeda za ekipu Liverpool-a na sutrašnjem meču apsolutni imperativ.

Aston Villa

Domaći tim je ove sezone preživeo nekoliko većih kriza, ali je na kraju ipak uspeo da pobegne iz „opasne zone“, i sutrašnji meč dočekuje na jedanaestom mestu na tabeli sa četrdeset tri osvojena boda nakon trideset četiri odigrane utakmice.

Zanimljiv je podatak da je ekipa trenera Gerrard-a ove sezone odigrala samo četiri utakmice koje su završene nerešenim rezultatom, što dovoljno govori o tome da svaki meč igraju veoma otvoreno, a to bi iskusna ekipa kao što je Liverpool mogla iskoristiti na pravi način.

Aston Villa se nalazi u seriji od dve uzastopne pobede, tako da u dobrom raspoloženju dočekuje Liverpool, ali nismo sigurni da će biti previše motivisani da pruže ozbiljniji otpor, jer za njih ovaj meč nema nikakav rezultatski značaj.

Liverpool

Čini se da Liverpool polako posustaje u borbi za titulu, a to je remi protiv Tottenhama u prošlom kolu možda i najbolje pokazao.

Liverpool u ovom trenutku ima zaostatak od tri boda u odnosu na prvoplasirani Manchester City, tako da su ekipi sa „Anfield-a“ potrebne sve tri pobede do kraja uz jedan poraz City-ja, kako bi uspela da osvoji titulu, a objektivno govoreći – takav scenario je teško ostvariv.

Ipak, sigurni smo da se ekipa Liverpool-a neće predavati do samog kraja, i da bi snovi od osvajanju titule ostali „živi“, na sutrašnjem meču im je potrebna pobeda. Verujemo da će trener Klopp naći načina da motiviše svoje igrače, i mišljenja smo da će ekipa Liverpool-a na sutrašnjem meču pokazati reakciju.

H2H

U prvom ovosezonskom duelu je Liverpool kod kuće bio uspešniji rezultatom 1:0.

Povrede i izostanci

Aston Villa: Bailey, Hause i Ramsey.

Liverpool: Firmino.

Aston Villa – Liverpool Prognoza i Tip

Pred fudbalerima Liverpool-a je praktično “nemoguća misija” u preostala tri kola, ali dok još ima nade, verujemo da će boriti i uraditi sve što je u njihovoj moći.

Liverpool je ove sezone na trideset pet mečeva postigao čak osamdeset sedam golova ( 2.49 prosečno po meču ), što dovoljno pokazuje njihove ofanzivne kvalitete, i zbog situacije u kojoj se nalaze, verujemo da će sutra odigrati meč u veoma ofanzivnom ritmu, kako bi ubedljivom i efikasnom pobedom povratili poljuljano samopouzdanje.

Domaći tim sutrašnji meč može odigrati potpuno rasterećeno obzirom da im bodovi nisu potrebni, tako da ne očekujemo da će biti previše motivisani i agresivni. Liverpool-u je potrebna pobeda, a imajući u vidu zaista veliku razliku u kvalitetu, verujemo da će gostujući tim uspeti da osvoji preko potrebne bodove u borbi za titulu.

Tip: BET BUILDER

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Match result will ve Draw or Liverpool

Over 0 goals in the 2nd half for both teams combined

Over 21.5 throw ins in the match for both teams combined

Over 0 goals in the 1st half for both teams combined

Kvota: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan