ASVEL – Barcelona: Analiza utakmice

Milos
27 studenoga, 2020
475 Views
košarka tipovi

Juče da nije bilo lepog pogotka na utakmici Rangersa i Benfice da bi bio kompletno u crvenom, a ovako smo uspeli da se malo povartimo. Danas, što se tiče tipova i analiza, igramo jednu utakmicu koja se igra u okviru EuroLeague, gde u Francuskoj ekipa ASVELA dočekuje možda i trenutno najbolju ekipu Starog kontinenta, ekipu Barcelone. Smatramo da je Barcelona sa pravom rfavorit na ovom meču, ali ovaj put nećemo igrati na hendikep, nego ćemo pokušati da napravimo profit na total marketu.

Domaća ekipa ASVELA, trenutno ima skor od jedne pobede (Baskonia 88-86) i šest poraza (Valencia, Armani, Crvena zvezda, Zalgiris, Zenit, Alba), te je sasvim jasno da im je ova sezona daleko od savršene. Trenutno se nalaze u seriji od tri poraza, a seriju će jako teško prekinuti danas, protiv moćne Barcelone. Oni u proseku postižu tek nešto preko 70 poena, dok primaju oko 78 poena po meču.

Sa druge strane Barcelona pod Jasikevicijusom igra fantastičnu odbranu, iz koje naravno dolaze laki poeni. U proseku postižu 82 poena po meču, dok primaju tek nešto preko 69 u proseku. Do sada imaju samo jedan poraz iz osam mečeva i to protiv Zenita u drugom kolu, te se ne čini da postoji ekipa koja im može parirati trenutno. Za vikend su igrali jednu vrlo efikasnu utakmicu u okviru ACB lige, ali protiv sebe su imali vrlo potentan napad i bili su umorni. Danas očekujemo mnogo bolju odbranu Barcelone.

Očekivani sastavi

Prava situacija sa igračim će se znati pred početak duela.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 7 puta tokom istorije i Barcelona je dobila svih 7 susreta. Na tim mečevima je bilo redom 162, 145, 132, 134, 138, 154 i 147 poena, što pokazuje da redovno ove dve ekipe igraju mečeve na mali broj poena.

Predlozi za tipovanje

Ovo je klasični situacioni pick. ASVEL ne igra dobro, dok je Barcleona defanzivna mašinerija. Stoga, naš predlog je da se odigra Under 153.5 (da obe ekipe ne postignu više od 153 poena), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.74 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos