Atalanta – Ajax: Analiza utakmice

Milos
27 listopada, 2020
454 Views
nogomet tipovi

Poslednjih dana mogli ste napraviti lep profit od naših tipova i analiza, a danas nastavljamo sa utakmicama Lige Šampiona, gde se u okrviru drugog kola igra nekoliko izrazito zanimljivih utakmica. Mi ćemo tipovati dve utakmice danas, a prva nam dolazi iz italije, gde ekipa Atalante dočekuje zahuktalu ekipu Ajaxa. Verovali ili ne, ovaj put nećemo igrati na golove, pošto smatramo da su kladionice postavile relanu liniju i nećemo da rizikujemo da O3.5 linijom iako mislimo da će i to proći prilično lako. Sa druge strane kvote su počele da se pomeraju u pravcu koji nam se sviđa, te ćemo da koristimo tu činjenicu i da igramo na marketu za konačan ishod.

Domaća ekipa, je počela da posrće u domaćem šampionatu, pošto su za vikend izgubili na domaćem terenu od ekipe Sampdorie rezultatom 1-3. Ovo je drugi poraz u dva meča, pošto su nedelju dana ranije poraženi od strane Napolija rezultatom 1-4. Očigledno je da trener favorizuje Ligu Šampiona, što je nekako i razumljivo, te da prilično rotira i odmara svoje igrače u domaćem šampionatu. Na sreću i druge ekipe kiksaju, posebno Juventus, te trka za šampionat za Atalantu nije gotova.

Sa druge strane ajax je igrao svoj meč domaćeg šampionata, kao da igra FIFU na PES-z, jer su naprosto razmontirali ekipe Venloa rezultatom 13-0. Na tom meču, na poluvremenu kada je bilo 4-0, trener je izvadio Tadića, ali Ajax je nastavio i bez njega da melje i naprosto je ponizio vrlo skromnu ekipu Venloa.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret, pošto trener domaćih ne može da računa na povređene Marco Carnesecchi, Pierluigi Gollini, Mattia Caldara, dok gosti na teren dolaze bez samo jednog igrača, pošto je povređen Mohammed Kudus.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale do sada niklada tokom istorije, te nema trendova koji bi se mogli pratiti.

Predlozi za tipovanje

Ovo su dve ekipe koje igraju ofanzivan fudbal, a kojima odbrane nisu na visini zadatka. I pored toga, mi smatramo da je pobeda domaće ekipe vrlo visoko postavljena, a naš predlog je da se odigra Atalanta -0.5 ah (da domaća ekipa pobedi na ovom meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 2.05 kvotom u kladionici 22Bet. Ajax je za vikend pogodio skoro svaki šut koji je upućen na gol i obično posle takvih performansi dolazi jedna utakmica kada se nište ne može pogoditi.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos