Atalanta – Inter Milan: Analiza utakmice

Sportske
1 kolovoza, 2020
452 Views
nogomet tipovi

Dolazi nam vikend i ponovo ćemo se potruditi da našim tipovima i analizama napravmo solidan profit našim čitaocima. Sasvim sigurno ćemo biti u mogućnosti da vam damo sasvim solidne predloge za klađenje tokom naredna tri četiri dana. Danas se fokusiramo na jedini meč Italijanske Serie A koji se igra u subotu, gde na stadionu Gewiss u Bergamu, efikasna i zabavna ekipa Atalante dočekuje Inter iz Milana.

Domaća ekipa Atalante se nalazi na 3-oj poziciji i na domaćem terenu ove sezone imaju rekord od 12 pobeda, 2 nerešene i samo 4 poraza, uz gol razliku od 51 postignutih i 24 primljenih pogodaka. Od ponovnog starta šampionata takođe igraju fantastično, a generalno ove sezone Atalanta je jedna kombinacija cirkus ekipe i kaznene ekspedicije, pošto igraju na gol više i neverovatno su efikasni. Na domaćem terenu ove sezone imaju 77.8% utakmica koje su išle preko dva gola.

Gosti ekipa Intera iz Milana se nalazi na 2-oj poziciji i na gostovanjima ove sezone imaju rekord od 12 pobeda, 4 nerešene i samo 2 poraza, uz gol razliku od 39 postignutih i 19 primljenih pogodaka. Od ponovnog starta šampionata igraju takođe vrlo dobro i ova utakmica je direktan duel za drugu poziciju na kraju šampionata, mada ako odigraju nerešeno, a Lazio pobedi može se desiti da ekipa iz rima bude druga na kraju.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previse problema što se tiče sastava tima, ali domaći igraju bez Josipa Iličića i Palomina, dok Inter dolazi na ovaj meč bez Matijas Vecina i Stefana Sensija.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale samo 43 puta i rezultati su apsolutno na strani Intera, pošto su uspeli da pobede na 22 susreta, 12 puta je bilo nerešeno, a Atalanta je pobedila 9 puta. Što se golova tiče, rezultati su mešani, ali imajući u vidu kako ove ekipe igraju ove sezone sasvim smo sigurni da će na ovom meču biti vatre.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom linijom na golove ovde, pošto kladionice daju O3 liniju azijskog hendikepa. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču „bet builder“ opciju u kladionici Bet365 Over 2 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu više od dva gola i da obe ekipe postignu pogodak), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.66 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Sportske