Atalanta – Napoli: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Sada se već može reći da se nalazimo u ozbiljnoj seriji, pošto je sedam poslednjih tipova i analiza bilo šest pogodaka i jedan void. Danas nastavljamo istim tempom i dajemo vam dve utakmice, koje po našem mišljenju imaju dovoljno valuea da se zovu Tip Dana. Druga utakmica koja nam se sviđa se igra u okviru Italijanske Serie A gde se na stadionu u Bergamu sastaju domaća ekipa Atalante i gosti iz Sicilije, ekipa Napoli.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 4-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada imali 8 pobedu, 2 nerešenih i 4 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 40 postignutih i 22 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo naređali su tri pobede, nakon nekih  vrlo impresivnih igara, te se sa sigurnošću može reći da su jedna od ekipa u najboljoj formi.

Njihovi protivnici, ekipa Napoli se nalazi na 6-oj poziciji. Na gostovanjima ove sezone imaju 7 pobeda, 3 nerešene i 4 poraza uz gol razliku od 26 postignutih i 18 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo imaju dve pobede, ali ono što je mnogo značajnije uspeli su da osvoje Kup Italije nakon pobede and Juventusom.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 41 put, i rezultati su apsolutno izjednačeni. Napoli je pobedio 15 puta, 13 puta je bilo nerešeno, a domaći su pobedili 13 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa dosta golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 5 puta igrano na tri ili više golova i da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Obe ekipe su ofanzivno odlične, a defanzivno znaju da kiksaju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od 2 gola na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news