Atalanta – Real Madrid: Analiza utakmice

Milos
23 veljače, 2021
485 Views
nogomet tipovi

Sreda nam nudi dosta zanimljivog sadržaja, a tu pre svega mislimo na ponudu fudbalskih utakmica, posebno utakmice Lige Šampiona. Danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je danas svakako meč koji se igra u okviru UCL, gde se igra jedna nadamo se zanimljiva utakmica, pošto se obe ekipe nalaze u vrlo dobroj formi. Na stadionu Gewiss u gradu Bergamo, sastaju domaća ekipa Atalante i gosti, legendarna ekipa Real Madrid.

Domaća ekipa, je ove sezone uspela da ućutka sve one koji su sumnjali da su oni samo hit jednog leta, pošto i ove godine igraju maestralno. Naravno, teško je za „malu“ ekipu da igra u teškom sreda subota tempu, ali oni su i dalje vrlo visoko na tabeli Serie A, a takođe u grupnoj fazi Lige Šampiona su igrali odlično.

Njihovi protivnici, ekipa Real Madrida je grupnu fazu prošla onako rutinski, pa sada svi željno iščekuju da vide šta momci Zinedina Zidana imaju da pokažu protiv jedne tako ofanzivne ekipe kao što je Atalanta. U svom domaćem prvenstvu Real Madrid je solidan, ali već su nekoliko puta kiksali i pokazali da im je odbrana posebno porozna..

Očekivani sastavi

Trener Atalante ne može da računa na Hateboera, dok Zidane ne može da računa na Sergio Ramos, Karim Benzema, Marcelo, Alvaro Odriozola, Eden Hazard, Rodrygo, Federico Valverde, Dani Carvajal, Eder Militao.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada do sada.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle postići pogodak, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati GG 3+ (da obe ekipe postignu pogodak i da bude 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos