Atalanta – Sampdoria: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče je dan završen sa profitom, ali malo je falilo da napravimo ozbiljan profit. Ipak, Arsenal nije uspeo da pobedi i time nas zakinuo za malo profita. Danas nastavljamo istim tempom i dajemo vam dve utakmice, koje po našem mišljenju imaju dovoljno valuea da se zovu Tip Dana. Prva utakmica koja nam se sviđa se igra u okviru Italijanske Serie A gde se na stadionu u Bergamu sastaju domaća ekipa Atalante i gosti ekipa Sampdorie.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 4-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada imali 9 pobedu, 2 nerešenih i 4 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 42 postignutih i 22 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo naređali su svih pet pobeda, nakon nekih  vrlo impresivnih igara, te se sa sigurnošću može reći da su jedna od ekipa u najboljoj formi. Ono što je čudno za ovu ekipu je činjenica da su na poslednje dve utakmice uspeli da sačuvaju svoju mrežu i što nisu otišli u 3+, nego su pobedili Napoli 2-0 i Cagliari 1-0.

Njihovi protivnici, ekipa Sampdorie se nalazi na 14-toj poziciji. Na gostovanjima ove sezone imaju 4 pobeda, 1 nerešenu i 9 poraza uz gol razliku od 16 postignutih i 27 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo imaju dve pobede, i tri poraza, ali u poslednje dve utkamice imaju dve impresivne pobede. Takođe, na pet utakmica od početka prvenstva igrali su četiri puta da obe ekipe postignu pogodak i više od dva gola.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 36 puta, i rezultati su apsolutno izjednačeni. Gost je pobedio 18 puta, 5 puta je bilo nerešeno, a domaći su pobedili 13 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa dosta golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 4 puta igrano na tri ili više golova i da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Obe ekipe su ofanzivno odlične, a defanzivno znaju da kiksaju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od 2 gola na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news