Atalanta – Sassuolo: Analiza utakmice

Milos
3 siječnja, 2021
656 Views
nogomet tipovi

Trećeg dana 2021. godine nema mnogo utakmica na koje se može kladiti, ali Italijanska Serie A nam donosi nekoliko susreta koji obećavaju da će biti izrazito zabavni za gledaoce. Mi smo se odlučili za susret koji se igra na Gewiss Stadionu, gde domaća ekipa Atalante dočekuje ekipu Sassuolo i na njoj ćemo bazirati današnju analizu i tip. Smatramo da kladionice na jednom marketu daju pravi novogodišnji poklon, koji moramo da iskoristimo.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 7-oj poziciji šampionata i igraju zaista odlično, pogotovo na domaćem terenu gde imaju rekord od 3-1-2 ove sezone uz gol razliku od 14 postignutih i 9 primljenih golova. Slobodno možemo reći da je Atalanta nastavila gde je stala prošle sezone kada su zapanjili mnoge i da pod dirigentskom palicom Gasperinija igraju jednu „Labudovu pesmu“ ove sezone. Atalanta od kada se odmorila od igranja sreda subota, igra sve bolje i bolje u domaćem prvenstvu.

Njihovi protivnici, ekipa Sassuolo se nalazi trenutno na 4-toj poziciji, a na gostovanjima ove sezone imaju fantastičan skor od 5 pobeda, 2 nerešene i 0 poraza, uz gol razliku od 16 postignutih i 7 primljenih golova. Oni su u poslednjih nekoliko utakmica pokazali pad forme, iako su na prošlom meču dobili na gostovanju ekipu Sampdorie rezultatom 3-2.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, pošto trener domaćih ne može da računa na Mattia Caldara, Mario Pasalic, Rafael Toloi, dok trener gostiju ne može da računa na Lukas Haraslin, Filippo Romagna.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 19 puta i rezultati su na strani domaće ekipe. Ipak, što se tiče golova, na poslednjih šestu utakmica je višeno šest puta tri ili više golova, te nema razloga da se ne prati ovaj trend.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovde moralo biti golova, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.63 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos