Atletico Madrid – RB Salzburg: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Druga od naših tipova i analiza, je takođe iz Lige Šampiona, ali ovaj put se selimo na Iberijskog poluostrvo, gde na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu, domaća ekipa Atletico dočekuje Austrijskog šampiona, ekipu RB Salzburg. Iako je Salzburg krenuo silovito u svom domaćem šampionatu, smatramo da na jednom marketu postoji odličan value, koji ćemo pokušati da iskoristimo.

Domaća ekipa, u prvom kolu je imala najteži mogući zadatak, pošto su gostovali ekipi Bayern Municha i očekivano bili su naprosto razbijeni rezultatom 0-4. Ipak i pored toga, Atletico se smatra jednim od favorita da napreduje u sledeću rundu, pošto je grupa realno prilično slaba sa Salzburgom i Lokomotivom. U domaćem šampionatu Atletico je na 5 utakmica primio samo jedan pogodak, što pokazuje da i ove sezone Čolo Simeone gaji jednu vrlo defanzivno zrelu ekipu. Za vikend nisu igrali dobro, ali su i pored toga uspeli da pobede Betis rezultatom 2-0.

Sa druge strane Salzburg je u prvom kolu remizirao sa ekipom Lokomotiva na svom terenu rezultatom 2-2, a u domaćem prvenstu poslovično gaze svoje rivale. Za vikend su igrali protiv Austriu Wien rezultatom 2-0, ali je jasno bilo da su se čuvali za ovaj susret.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret, pošto trener domaćih ne može da računa na povređene Diego Costa i Sime Vrsaljko, dok gosti na teren dolaze bez samo jednog igrača, pošto je povređen Bernede.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale do sada niklada tokom istorije, te nema trendova koji bi se mogli pratiti.

Predlozi za tipovanje

Ovo su dve ekipe koje igraju različito, pošto je Atletico izrazito defnazivna ekipa, dok Salzburg igra prilično ofanzivno. I pored toga na domaćim utakmicama u Ligi Šampiona Atletico je na poslednjih 7 susreta odigrao čak 6 utakmica sa 2 ili manje golova, a naš predlog je da se odigra Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili manje golova), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 2.19 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news