Atletico Madrid vs Real Madrid: Tipovi, savjeti i kvote – 08.05.2022.

Dusan
7 svibnja, 2022
536 Views
Atletico Madrid vs Real Madrid

Trideset i peto kolo LaLige donosi nam veliki gradski derbi Madrida između Atletica i Reala, a ovaj susret na rasporedu je u nedjelju od 21 sat.

Dok su “Los Blancosi” prošli tjedan zvanično osvojili naslov prvaka Španjolske, momčad Diega Simeonea još nije potvrdila plasman u Ligu prvaka iduće sezone, pa moraju ići na tri boda.

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Atletico Madrid

Nogometaši Atletica nastavljaju s velikim rezultatskim turbulencijama te su u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima upisali samo jedan trijumf. Kad je LaLiga u pitanju, posljednje dvije utakmice nisu pobijedili – kod kuće su odigrali neriješeno s Granadom (0:0), dok su u prošlom kolu poraženi od Atheltic Bilbaa (0:2).

Uoči ovog susreta nalaze se na četvrtom mjestu na tabeli sa 61 bodom, a tri boda manje ima petoplasirani Betis koji u ovom kolu igra protiv Barcelone. Bit će ovo idealna prilika za “Los Colchonerose” da u slučaju poraza Betisa i njihovog trijumfa napravi veliki korak prema Ligi prvaka.

Trener Diego Simeone u ovoj utakmici neće moći računati na četvoricu važnih igrača. Joao Felix i Thomas Lemar su ozlijeđeni, dok Mario Hermoso i Reinildo nemaju pravo zbog žutih kartona. No, popis argentinskog izbornika je toliko širok da se ti nedostaci mogu nadoknaditi.

Real Madrid

Nakon što su prošli vikend osvojili trofej za najbolju momčad Španjolske, Realovi nogometaši tijekom tjedna napravili su još jedan podvig. Svladali su Manchester City (3:1) na nerealan način u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Do 90. minute gubili su 0:1, dapače Rodrygo je u tri minute postigao dva pogotka, a Karim Benzema je u produžetku postigao pobjednički pogodak za novo veliko slavlje Madriđana.

Logično je da su igrači novog španjolskog prvaka proteklih dana doživjeli veliko energetsko i emocionalno pražnjenje, a da će trener Carlo Ancelotti osvježiti sve redove momčadi. Stoga u ovoj utakmici očekujemo kombiniranu startnu postavku Real Madrida i veću minutažu za igrače koji nisu imali punu minutažu u srijedu protiv “Građana”.

Stručni stožer neće moći računati na ozlijeđene Davida Alabu, Edera Militaa, Edena Hazarda i Garetha Balea, pa će obrambena linija u ovom susretu biti posebno oslabljena.

Očekivani sastavi

Atletico Madrid (3-4-3): Oblak; Savić, Gimenez, Felipe; Llorente, De Paul, Koke, Lodi; Carrasco, Suarez, Griezmann

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Vallejo, Nacho, Mendy; Valverde, Casemiro, Camavinga; Rodrygo, Benzema, Asensio

Prijedlog za tipovanje

Atletico Madrid nije svladao gradskog rivala u posljednjih osam službenih utakmica, što je dugo razdoblje, pa će biti prisutan osvetnički motiv. Mišljenja smo da dvije momčadi u ovaj dvoboj ulaze s potpuno drugačijim momentumom, a vjerujemo da će domaći igrači puno više željeti pobjedu od gostiju.

Stoga je naš prijedlog klađenja trijumf Atletico Madrid, a kladionica 22bet nudi izvrstan tečaj na ovu igru, 2.06.

Prijedlog za tipovanje: Atletico Madrid

Tečaj: 2.06

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan