Atletico Tubarao – Chapecoense: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Teško je ovih dana biti produktivan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom te su svetkse asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Danas ćemo ponovo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u Brazilu, ovaj put u okviru šampionata Catarinense između Atletico Tubarao i ekipe Chapecoense.

Ekipa Atletico Tubarao se trenutno nalazi na poslednjoj poyiciji Catarinense šampionata i iako imaju teorijske šanse da se spasu od ispadanja, iste su prilično mršave. Do sada imaju 1 pobedu, 3 nerešen i 4 poraza, uz gol razliku od 4 postignuta i 11 primljenih golova. Ova ekipa je realno najslabija od svih ekipa u ovom šampionatu, a danas ih čeka odlučujući duel protiv mnogo poznatijeg protivnika.

Njihovi protivnici, ekipa Chapecoensea, je možda i najpoznatija po čuveno tragičnom događaju avionske nesreće koja se desila krajem 2016.godine, kada je gotovo cela ekipa zbrisana kada su išli na revanš finala Copa Sudamericana. Ekipa se realno vrlo teško oporavila od ovakvog udarca, što je i razumljivo, a trenutno se nalaze u Serie B, jer su prošle godine isplai iz Serie A. Dakle, pričamo o činjenica da je gostujuća ekipa bar dva ranga ispred domaće, ali i pored toga prilično lose su krenuli u ovom državnom šampionatu i ova utakmica im je biti ili ne biti da ne ispadnu iz lige.

Očekivani sastavi

Trener domaćeg sastava ima na raspolaganju sve igrače, a sa druge strane trener gostiju Umerto Louzer  ne može da računa na povređene Renata i Ezequiela, dok na raspolaganju ima novog napadača Ronea.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 10 puta u svojoj istoriji i domaći sastav ima samo jednu pobedu, uz tri nerešene i šest pobeda Chapecoensea.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na market za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu i prihvatljivu liniju. Gostujuća ekipa je ove sezone mnogo kvalitetnija ekipa, i nalaze se u situaciji kada moraju da pobede. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Chapecoense AH0 (da gostujuća ekipa ne izgubi na ovom meču, ako bude nerešen ulog se vraća), koja opklada se plaća solidnom 1.57 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news