Augsburg – Freiburg: Analiza utakmice

tipovi i analize

Kako se približava vikend, tako i broj utakmica koje su u ponudi se povećava i lakše je pronaći kvalitetne utakmice za naše prognoze i analize. Tako i ove subote u ponudi ima veliki broj utakmica, ali mi smatramo da je za igru najbolja prva utakmica koja se igra u okviru Nemačke Bundeslige, gde u Augsburgu, na WWK Areni, istoimena domaća ekipa dočekuje ekipu Freiburga. Sasvim smo sigurni da će ovaj meč biti zanimljiv, kako samo znaju da budu zanimljive utakmice Nemačkog šampionata i da će gledaoci uživati u atraktivnom fudbalu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 12-toj poziciji, a forma je vrlo nestabilna generalno. Na comaćem terenu imaju sasvim solidne rezultate pošto imaju 5 pobeda, 2 nerešene i tri poraza ove sezone. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju vrlo atraktivno, posebno na svojoj WWK Arenig de su do sada postigli 21, a primili čak 17 pogodaka. Generalno ove sezone na domaćem terenu na 70% utakmica su igrali da obe ekipe postignu pogodak i na 90% utakmica je bilo više od dva pogotka. Jedino što nije dobro za ekipu Augsburga je činjenica da imaju priličan broj povređenih igrača.

Sa druge strane, gosti, ekipa Freiburga se trenutno nalazi na 8-oj poziciji, što je svakako preko svih očekivanja uprave i navijača. Na gostovanjima su polovični sa 4 pobede, 3 nerešene i 4 poraza. Postigli su 17 pogodaka i primili 19 pogodaka, što samo pokazuje da su vrlo efikasni. Na gostovanjima su igrali preko 2 gola na 8 od 11 mečeva, dok je da obe ekipe postignu pogodak bilo na 64% utakmica.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč. Trener domaćih, Schmidt neće moći da računa na povređene Giefera, Schiebera, Moraveka, Gouweleeuwa, Maxa i Cordovu, dok trener Freiburga, Streich neće moći da računa na povređene Kublera i Kocha.

Raniji rezultati i trendovi

Što se rezultata tiče ove dve ekipe su igrale 23 puta međusobno i rezultati su vrlo izjednačeni. Ono što je posebno interesantno, je činjenica da su na poslednjih 7 susreta obe ekipe odigrale čak šest puta da bude više od dva gola i da obe ekipe postignu pogodak. Iz tog razloga smatramo da se ovakvi trendovi moraju ispratiti.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično primamljivu kvotu. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS & O2.5 Goals (da obe ekipe positgnu pogodak i da bude više od dva gola), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Relevant news