Aurora – Bolivar: Analiza utakmice

MilosNS
26 travnja, 2021
505 Views
aurora vs bolivar

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, kao i svakog ponedeljka nema veliki broj interesantnih utakmica, a mi smo odabrali jednu iz daleke Bolivije, gde se u gradu Cochabamba, sastaju domaća ekipa Aurore i gost, ekipa Bolivara.

Aurora

Iako je odigrano tek četiri utakmice u okviru nove sezone Aurora je već uspela da zabeleži jedna negativan rekord, pošto su u prvom kolu demolirani od strane ekipe Royal Pari na svom terenu rezultatom 0-8. Ipak, posle tog debakla uspeli su da se malo prizovu pameti i na sledeće tri utakmice ostvarili su po jednu pobedu, jednu nerešenu i jedan poraz. Naravno, na domaćem terenu igraju mnogo bolje nego na gostovanjima, ali tako je to sa svakom ekipom u Boliviji.

Bolivar

Sa druge strane Bolivar je jedna od najboljih Bolivijskih ekipa u poslednjih nekoliko decenija, je krenula sasvim solidno u ovaj šampionat pošto nakon četiri kola imaju tri pobede, nula nerešenih i jedan poraz. Naravno da je Bolivar kvalitetnija ekipa ovde, ali Bolivar očekuje jako težak raspored pošto će morati da odigraju 6 mečeva u samo 17 dana i trener će morati da rotira dosta.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova, ali Bolivar odmara glavne igrače.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, te Bolivar je totalno dominantan u međusobnim duelima.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Aurora +0.5 AH (da Aurora ne izgubi na ovom meču ili klasičan dvoznak 1X), koja opklada se plaća solidnom 2.07 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.