Aurora – Bolivar: Analiza utakmice

analiza utakmice

Dugo godina Bolivijska prva liga nije bila toliko izjednačena da nakon osam odigranih kola nemamo dve momčadi koje su daleko odmakle. Sada imamo čak pet ekipa na samo pet bodova, te smo sigurni da nas do kraja šampionata čeka iznimno zanimljiva borba u ovom prvjenstvu. Danas na stadionu Felix Capriles u gradu na visokoj nadmorskoj visini, Cochabamba, domaća momčad Aurore, dočekuje jednu od najpoznatijih i najboljih momčadi Bolivije, momčad Bolivara.

Nakon osam kola Aurora ne stoji baš najbolje na tablici pošto imaju jednu pobjedu, tri neoldučene i tri poraza. Na prošlom meču su prosto demolirani od strane Jorge Wilstermann momčadi rezultatom 1-5. Momčad Aurore je praktično jedna domaćinska momčad koja iskorišćava veliku nadmorsku visinu u svoju korist, a kvaliteta njihovog rostera je prosječna za Bolivijske uvjete.

Gostujuća momčad Bolivara je u prošlom kolu doživela jedan težak poraz na svom terenu od momčadi San Jose sa 1-4. Zaista niko nije očekivao ovakav rezultat, posebno iz razloga što su igrači San Jose-a bili u štrajku cijele nedelje zbog neisplaćenih plata. Na poslednjih osam susreta Bolivar ima omjer od šest pobjeda, nula neodlučenih i dva poraza.

Očekivani sastavi

Trener domaće momčadi se nije izjašnjavao povodom sastava tima, ali trener Bolivara je izjavio da će napraviti nekoliko promena u timu u odnosu na momčad koja je igrala protiv San Jose-a. Naime, promenuće nekoliko igrača u defanzivnoj liniji i veznom redu, koji nisu pokazali zavidan nivo igre u prošlom meču, a takođe zbog suspenzije ne može da računa na napadača Thomaza, koga će zameniti u timu Castellon.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve momčadi su igrale do sada čak 38 puta i mnogo je više uspjeha imala momčad Bolivara tijekom istorije. Naime, čak 24 puta je pobjedila momčad Bolivara, deset puta je bilo neodlučeno, a samo četiri puta je pobjedila momčad Aurore. Ono što je posebno zanimljivo kada gledamo međusobne duele ove dve momčadi je činjenica da je na poslednjih 14 susreta, čak 12 putqa viđeno više od dva zgoditka, međutim na tom market su kvote prilično neprivlačne. Ovi trendovi su vrlo izraženi, te smatramo da se svakako moraju uzeti u obzir.

Predlozi za tipovanje

Bolivar je mnogo kvalitetnija momčad seobuhvatno, a svakako će biti dodatno motivirani nakon kiksa u prošlom kolu. Na sve to trendovi iz prošlosti su izuzetno izraženi, te iz tog razloga smatramo da je nabolja oklada na ovoj utakmici odigrati Bolivar -1AH (Bolivar da pobjedi sa jedan ili više golova razlike), koja oklada se plaća solidnom 1.88 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste upoznati sa pravilima Azijskog hendikepa, preporučujemo vam da pročitate članak na tu temu koji se nalazi ovde.

 

Svi tipovi za danas

Relevant news