Intro

Aurora – Nacional Potosi: Analiza utakmice

aurora vs nacional potosi

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za utorak 20.07.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Bolivijskog šampionata, gde se sastaju ekipe Aurore i Nacional Potosija.

Aurora

Club Aurora ne spada u poznatije i bolje klubove u Boliviji, ali iznenađujuće ove sezone igraju vrlo kvalitetno. Nakon devet odigranih kola imaju skor od četiri pobede, tri nerešene i dva poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i 14 primljenih golova. Ono što je interesantno je činjenica da su mnogo efikasniji na domaćem terenu gde su odigrali do sada pet utakmica i postigli 9, a primili 10 golova.

Nacional Potosi

Sa druge strane, Nacional Poitosi već nekoliko godina muku muči sa finansijama, ali ove sezone su uspeli da sklope koliko toliko respektabilan tim. To se odmah videlo i nakon devet kola imaju pet pobeda, jednu nerešnu i dva poraza, uz gol razliku od 16 postignutih i 13 primljenih golova. Na gostovanjima imaju dve pobede, jednu nerešenu i jedan poraz uz gol razliku od šest postignutih i pet primljenih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, ali ništa previše ozbiljno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta između sebe, a ono što je jasno kada se ogledaju njihovi međusobni dueli je činjenica da vrlo često igraju utakmice na kojima pada veliki broj pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+ (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Ostale vijesti