Azerbejdžan – Srbija: Analiza utakmice

Milos
29 ožujka, 2021
633 Views
Azerbejdžan Srbija

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, nema mnogo fudbalskih utakmica u ponudi, ali zato se ponovo igra jedna runda kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, gde su u okviru Grupe A, sastaju domaća selekcija Azerbejdžana i gosti, selekcija Srbije.

Azerbejdžan     

Nisu najbolje i najsrećnije počeli ove kvalifikacije, jer su imali najteži mogući zadatak, da igraju na gostovanju protiv favorita Grupe A, selekcije Portugala. Što je najbolje za njih, oni se nisu uopšte obrukali u Portugalu, šta više odigrali su vrlo hrabro, ali defanzivno, da bi na kraju izgubili 0-1 autogolom. Nakon toga nisu igrali takmičarsku utakmicu, nego su odmerili snage u prijateljskom meču sa selekcijom Katara i izgubili 1-2. Danas na domaćem terenu, oni moraju da idu na tri boda i moraju da napadnu reprezentaciju Srbije, ukoliko žele da imaju bilo kakve šanse za kvalifikacije.

Srbija

Trebalo je samo četiri dana da novi selektor Dragan Stojković Piksi zapali Srbiju i ponovo vrati nadu da će fudbalska reprezentacija Srbije nešto moći da uradi na međunarodnoj sceni. Ko nije ranije pratio rad Stojkovića kao trenera bi mogao da bude iznenađen totalnim fudbalom koji on forsira, ali njegova prošla ekipe Guanghzhou RF je bila poznata po tome da je igrala na gol više. Prvo je pobeđena Republika Irska rezultatom 3-2, da bi nakon toga odigrano nerešeno sa Portugalom 2-2. Ono što je specifično u igri Srbije je činjenica da samo napadaju, a da im odbrana ne funkcioniše nikako.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tri puta do sada, a Srbija je pobedila na sva tri susreta, a što se golova tiče, dva od tri puta je bilo više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Već smo napisali zašto smatramo da bi obe ekipe trebalo da grizu na ovom meču, te da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola), koja opklada se plaća solidnom 2.07 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos