Bandirma – Besiktas: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nikako da povratimo formu od prošle godine, nekako košarkaške utakmice su prestale da budu plodonosne kao na početku sezone. Da li su kladionice postale oštrije sa postavljanjem linije, ili mi više ne možemo da pronađemo pravi value vreme će pokazati. Iz tog razloga smo malo smanjili “gas” što se tiče košarkaških utakmica, ali danas moramo da odigramo jednu liniju koja nam se čini vrlo primamljivom. Naime, u okviru 19-tog kola Turske Prve Lige sastaju ekipe Bandirme i Besiktasa.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 7-oj poziciji šampionata, sa rekordom od 9 pobeda i 9 poraza, a na domaćem terenu igraju solidno sa 5 pobeda i 3 poraza. Ono što je specifično za ovu ekipe je to da su izrazito mladi i da igraju vrlo efikasne utakmice generalno. Trenutno prosek poena po utakmici im je 163.5, a na domaćem terenu taj prosek je 153.8.

Sa druge strane ekipa Besiktasa se nalazi na 8-oj poziciji, sa identičnim rekordom kao i Bandirma, a na gostovanjima imaju 3 pobede i 6 poraza. Oni igraju i utakmice sa mnogo i sa malo poena, te im je prosek do sad ana gostovanjima 156.5, a ukupno 157.4.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju mnogo problema sa sastavima timova, mada su obe ekipe igrale evropu tokom midweeka. To znači da bi igrači mogli biti pomalo umorni i da bi odbrane mogle da budu malo slabije.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale jedna protiv druge dosta puta i nema izraženog trenda, pošto je bilo pobeda sa obe strane, a što se koševa tiče ista je situacija. Međutim, smatramo da je postavljena linija prilično niska i da ima prostora da se igra na marketu za total.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za total, odnosno da su postavili prilično primamljivu kvotu na igru više koševa. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 154.5 Points (da obe ekipe postignu više od 154 koša, produžetak se računa), koja opklada se plaća odličnom 1.83 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Relevant news