Barcelona – Maccabi TA: Analiza utakmice

tipovi i analize

Danas se u okviru EuroLeague igra se nekoliko zanimljivih susreta, a nama se posebno sviđa onaj u Španiji. Barcelona je krenula u ovu sezonu fantastično, ali je izgubila dve od poslednje četiri utakmice, dok je Maccabi TA u fantastičnoj formi pošto imaju 6 pobeda u poslednjih osam duela. Kao što smo i juče pokazali tipujući utakmice Euroleague, mi se uvek trudimo da pronađemo pravi ugao za klađenje i da vam ponudimo najbolje moguće tipove na kojima možete zaraditi na kladionici. Upravo iz tog razloga, smatramo da su kladionice reagovale na pogrešan način na jednom marketu na ovoj utakmici.

Domaća ekipa, Barcelone je kao što smo već napomenuli krenula fantastično u ovoj sezoni. U prvih pet kola su imali pet pobeda (Anadolu efes, Zenit, ALBA Berlin, Crvena Zvezda i Valencija), da bi potom u poslednje tri utakmice dva puta izgubili (EA7 Milano i Real Madrid) i jednom pobedili protiv Zalgirisa. U poslednjem kolu na svom terenu pobedili su prilično lako ekipu Fenerbahcea, baš kao što smo i tipovali pre nekoliko dana. Mišljenja smo da je ekipa Barcelona ubedljivo najbolja ekipa u ovogodišnjem takmičenju u okviru Euroleague, i da posebno na domaćem terenu imaju sve predispozicije da budu gotovo stoprocentni ove sezone.

1xbet bonus

Maccabi TA ove sezone ima jednu vrlo zanimljivu ekipu, što i pokazuje početkom ovog takmičenja u Euro League. Kao što smo već rekli imaju šest pobeda i samo tri poraza do sada i pokazali su gomilu pozitivnih osobina u prvih devet kola, ali i nekoliko slabosti. Posle prva dva poraza od Khimkija i Real Madrida uspeli su da naprave seriju od šest pobeda (Crvena Zvezda, Valencija, Fenerbahce, Valencija, ALBA Berlin, Baskonija), da bi u prošlom kolu izgubili od EA7 Milana na gostovanju. Ovo im je drugo gostovanje u tri dana, te je pitanje koliko su sveži.

Očekivani sastavi

Barcelona ima sve igrače spremne za ovaj duel, dok Maccabi TA ne može da računa na bitnog igrača u rotaciji Omri Casspija.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su u istoriji igrale 23 puta i Barcelona je pobedila na 15 od 23 susreta. Na domaćem terenu Barcelona je uspela da pobedi 10 od 11 susreta, što svakako govori u prilog tome da su i trendovi na strani domaćeg sastava ovde.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile Barcelonu kao umerenog favorita, i postavile liniju hendikepa na -4.  Smatramo da je trenutna linija postavljena pomalo nisko, iz respekta prema ekipi Maccabi TA i njihove forme, te predlažemo da se ide na pobedu bolje ekipe trenutno. Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Barcelona -4 HC (da Barcelona pobedi sa pet ili više poena razlike, a ukoliko bude četiri razlike ulog se vraća), koja igra se plaća solidnom 1.76 kvotom u kladionici 1XBet.

1xbet bonus

Relevant news