Barcelona – Olympiakos: Analiza utakmice

tipovi i analize

Danas se u okviru Euro League igra se nekoliko zanimljivih susreta, a nama se posebno sviđa onaj u Španiji gde domaća ekipa Barcelone na svom terenu u Blaugrani dočekuje ranjenu i deprimiranu ekipu Olympiakosa. Barcelona je krenula u ovu sezonu fantastično, imali su par kikseva, ali u poslednjih četiri susreta su neporaženi, dok je Olympiakos u vidljivom padu forme, pošto su izgubili tri od poslednje četiri utakmice. Kako se mi uvek trudimo da pronađemo pravi ugao za klađenje i da vam ponudimo najbolje moguće tipove na kojima možete zaraditi na kladionici, smatramo da su kladionice ostavile prostora da se odigra jedna zanimljiva opklada na marketu za koševe na ovoj utakmici.

Domaća ekipa, Barcelona je kao što smo već napomenuli krenula fantastično u ovoj sezoni. U prvih pet kola su imali pet pobeda (Anadolu Efes, Zenit, ALBA Berlin, Crvena Zvezda i Valencija), da bi potom dva puta izgubili (EA7 Milano i Real Madrid) i jednom pobedili protiv Zalgirisa. Nakon toga došle su dve lagane pobede, da bi zatim na svom terenu bili naprosto demolirani od strane CSKA Moscow rezultatom 67-96. Nakon toga su se trgli i naređali čak četiri uzastopne pobede (Khimki, PAO, ASVEL i Bayern Munich). Mišljenja smo da je ekipa Barcelona ubedljivo najbolja ekipa u ovogodišnjem takmičenju u okviru Euroleague, te sa pravom očekujemo da i danas nastave svoju seriju pobeda u okviru EuroLeague.

1xbet bonus

Olympiakos sa druge strane nema baš najbolju sezonu za sad, pošto u okviru ovog takmičenja imaju skor od 6 pobeda i 9 poraza. Kao što smo već naveli da poslednje četiri utakmice imaju samo jednu pobedu (Khimki) i čak tri poraza (PAO, Real Madrid i Crvena Zvezda). Ove sezone dosta igrača je već u poznim igračkim godinama, a stranci se nisu pokazali kao prava pojačanja.

Očekivani sastavi

Obe ekipe imaju sve igrače spremne za ovaj duel te se očekuje jedna interesantna utakmica u Blaugrani.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su u istoriji igrale 25 puta u okviru EuroLeague i Barcelona je pobedila na 19 od 25 susreta. Na domaćem terenu Barcelona je uspela da pobedi na 8 od 11 susreta, što svakako govori u prilog tome da su i trendovi na strani Barcelone ovde. Što se koševa tiče, granica je 166 koševa a ove sezone Barcelona je svega 5 puta išla preko ove granice. Sa druge strane Olympiakos je išao 6 puta, ali čak 5 puta u poslednjih 5 utakmica.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile Barcelonu kao snažnog favorita, i postavile liniju hendikepa na -13.5 hc.  Smatramo da je trenutna linija postavljena pomalo realno, ali nikako ne volimo da igramo tako visoke hendikepe. Iz tog razloga mi predlažemo da se ide na market sa koševima i da se na ovom susretu odigra Over 166 points (da obe ekipe postignu 167 ili više koševa, a ukoliko bude 166 ulog se vraća), koja igra se plaća solidnom 1.72 kvotom u kladionici 1XBet.

Relevant news