Basaksehir – Denizlispor: Analiza utakmice

Milos
7 srpnja, 2020
347 Views
nogomet tipovi

Nismo puno puta do sada tipovali utakmice Turske lige, ali pratimo redovno dešavanja u ovom zanimljivom takmičenju i danas smo uspeli da nađemo jednu vrlo interesantnu utakmicu koja po nama na jednom marketu daje odličan value. Na stadionu Fatih Terim u Istanbulu, domaća ekipa Basaksehira dočekuje ekipu Denizlispora.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 1-oj poziciji, a na domaćem terenu igraju fantastično ove sezone pošto imaju 10 pobeda, 4 nerešene i samo 1 poraz uz gol razliku od 35 postignutih i samo 13 primljenih golova. Generalno oni igaju fantastično ove sezone i bore se za titulu, te ovakav tip utakmica ne bi trebao da predstavlja veći izazov za njih. .

Gosti ekipa Denizlispora se nalazi u donjem delu tabele, a na gostovanjima ove sezone imaju 4 pobede, 6 nerešenih i 5 poraza uz gol razliku od 17 postignutih i 20 primljenih golova. Iako su oni jedna od tvrđih ekipa na gostovanjima, ovo gostovanje u Istambulu bi moglo da bude izrazito teško za njih imajući u vidu da im je forma vrlo loša od ponovnog starta šampionata, jer na 4 utakmice imaju jednu nerešenu i čak tri poraza.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 12 puta i rezultati su apsolutno izjednačeni, pošto su domaći uspeli da pobede na 5 susreta, dok je 5 puta pobednik bila ekipa Denizlispor, a 2 puta je bilo nerešeno. Što se golova tiče, rezultati su vrlo šareni, te ovaj put nećemo igrati na golove.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom linijom na pobedu domaće ekipe ovde, pošto kladionice daju -1.25 lioniju azijskog henidkepa. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču Basaksehir -1.25 AH (da domaća ekipa pobedi sa dva ili više gol razlike), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.78 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos