Basket Zaragoza – Brose Bamberg: Analiza utakmice

Milos
10 ožujka, 2021
452 Views
zaragoza bamberg

Ovaj midweek će biti izrazito zanimljiv, pošto se igraju kako utakmice Lige Šampiona i Lige Evrope, tako i međunarodna takmičenja u košarci, Euro League, Euro Cup i FIBA Champions League. Kako smo ove nedelje bili izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru FIBA Champions League takmičenja, gde se u gradu Zaragoza u Španiji sastaju domaća ekipa Basket Zaragoze i nemačka ekipa Brose Bamberg.

Basket Zaragoza

Domaća ekipa, je jedna od nama najomiljenijih ekipa što se tiče igre na veći broj koševa i oni su nas obradovali do sada bar pet puta ove sezone. Zaragoza u domaćem šampionatu igra prosečno, nalaze se na sredini tabele, ali u proseku igraju na 174.5 poena, dok u FIBA Champions League su igrali na 171.8 poena. Generalno oni su izrazito brza ekipa u tranziciji, a odbrana im nije jača strana.

Brose Bamberg

Njihovi protivnici, ekipa Brose Bamberg je takođe jedna vrlo efikasna ekipa, koja igra brzu i atraktivnu košarku. U domaćem šampionatu igraju u proseku na 163.2 poena, ali zato u evropskom takmičenju ta brojka je niža (156.5 poena), ali isključivo zbog činjenice da je Brose odigrao dve izrazito spore utakmice protiv Bilbao (77-71) i Pinar Karsiyake (70-76).

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale u dvanoj prošlosti, te nećemo uzimati te duele u obzir prilikom određivanja trendova.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovde moglo biti dosta koševa, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 168.5 points (da obe ekipe postignu 169 ili više poena), koja opklada se plaća odličnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos