BATE Borisov 2 – Slutsk 2: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Vikend je bio fantastičan, te smo mi odlučili da se malo odmorimo i da ne forsiramo sa utakmicama koje su bile na programu, pošto je igrana liga Tadžikistana i nekoliko prijateljskih utakmica, koje po našem mišljenju znaju biti vrlo nezgodne. Sačekali smo da prođe nedelja i vikend nam opet donosi sasvim solidan broj utakmica između kojih ćemo, nadamo se, biti u mogućnosti da izaberemo sasvim dovoljan broj tipova koji bi mogli doneti profit. Prva utakmica koju tipujemo je utakmica koja se igra u okviru Prve Beloruske lige rezervi, gde BATE Borisov dočekuje ekipu Slutska.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu vrlo traljavo i već nekoliko puta su ozbiljno razočarali kladioničare ove sezone. Naime, oni se trenutno nalaze na 15-toj poziciji sa samo jednom pobedom, jednom nerešenom i čak šest poraza. Na domaćem terenu imaju razočaravajućih 0-0-3 sa 2 postignuta i čak 8 primljenih pogodaka. Mišljenja smo da je BATE kvalitetnija ekipa od toga i da je samo pitanje dana kada će početi bolje da igraju.

Njihovi protivnici, ekipa Slutska igra jednako loše na početku sezone i nakon osam kola nalaze se na 12-toj poziciji sa dve pobede, dve nerešene i četiri poraza. Na gostovanjima imaju identičan skor kao i BATE kod kuće 0-0-3 sa tri postignuta i deset primljenih pogodaka. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju vrlo ofanzivno, ten a njihovim utakmicama u proseku pada 3.9 pogodaka ove sezone.

Očekivani sastavi

Nemamo dovoljno informacija vezano za sastave timova, ali za naš pick lista suspendovanih i povređenih igrača i nije toliko bitna u ovoj situaciji.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 10 puta u poslednjih 5 godina i rezultati su na strani ekipe BATE Borisov koja je pobedila 9 puta, a gosti su pobedili samo jednom. Ono što je posebno interesantno je činjenica da je 6 od 10 puta igrano na više od tri gola, što je vrlo interesantan trend.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Trendovi snažno pokazuju da bi ovde trebalo biti golova, te smatramo da na ovom meču ne bi smelo da bude iznenađenja. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više golova, ako bude tačno tri ulog se vraća), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news